Action Glow & Highlights Palette (ABH Glow Kit Sweets & Moonlight Dupes)

Hashtag bloggers made me buy it! Duidelijk het geval bij deze Glow & Highlights palettes van de Action! Chelesta zag ik er dinsdag voor het eerst over bloggen en daarna ontplofte Instagram over dit palette. Woensdag moest ik werken, dus donderdag sloeg ik mijn slag bij de Action met succes! Het Action Glow & Highlight palette komt in twee soorten voor een ‘roze’ (warmere kleuren) en een ‘blauwe’ (koelere kleuren) versie. Van het Action Glow & Highlights palette nam ik beide versies mee!

Action Glow & Highlights Palette - 1

Het Action Glow & Highlights palette is voor € 2,49 te koop bij de Action. Ze komen in een plastic verpakking. Verwacht van de verpakking dus niet al te veel, maar wat wil je ook voor dit bedrag!

Roze versie:

Action Glow & Highlights Palette - 3 Angel White – Summer Sigh – Gentle Peony Pale Marble – Soft Sand – Lush Terra
Action Glow & Highlights Palette - 8 Angel White- Summer Sigh – Gentle Peony – Pale Marble – Soft Sand – Lush Terra

De kleuren in het roze Action Glow & Highlights palette zijn warmer van kleur, maar er zitten ook zeker koele tinten in. Zoals Angel White en Pale Marble. Pigmentatie ligt erg hoog. De kleuren zijn ook heel bijzonder, zoiets had ik nog niet. Gentle Peony en Lush Terra zijn voor mij alleen wel te donker om als highlighter te gebruiken, maar als oogschaduw zijn ze denk ik ook heel erg mooi. De kleur Soft Sand is de enige kleur die wat grotere glitters heeft ook, de rest heeft dat niet. Dit palette is trouwens een dupe van de Glow Kit Sweets van Anastasia Beverly Hills! Bekijk zelf deze swatches die ik via Google vond maar, gezien ik het palette zelf niet heb. De rechter vier kleuren van het Action Glow & Highlights palette zijn vergelijkbaar met het Sweets palette.

Blauwe versie:

Action Glow & Highlights Palette - 4 Angel White – Subtle Tundra – Purple Shadow Pale Marble – Peaceful Calm – Mild Marble
Action Glow & Highlights Palette - 6 Angel White – Subtle Tundra – Purple Shadow – Pale Marble – Peaceful Calm – Mild Marble

De kleuren van het blauwe Action Glow & Highlights palette zijn een stuk koeler. Voor de oplettende kijker, de kleuren Angel White & Pale Marble komen ook al voor in het roze palette. Ik kwam hier eigenlijk pas achter toen ik de kleuren net aan het uittypen was. Het was me verder nog niet opgevallen, behalve dat ik vond dat ze allebei zo’n zelfde tint Angel White hadden. Dat is zo’n holografische unicorn kleur met een blauwe gloed erin, dat op het moment erg hip is. Tevens schijnt dit palette dus een dupe te zijn van een glow Kit van Anastasia Beverly Hills, namelijk Moonlight. Deze heb ik ook niet mijn bezit, maar de swatches die Google weergeeft lijken er verdomd veel op! Binnenkort komt er trouwens nog een ABH glow Kit dupe online hier. Bij dit palette zijn de kleuren ook weer erg goed gepigmenteerd!

Tijd om kleuren eens te testen op m’n hoofd!

Action Glow & Highlights Palette - 7

Ik heb het roze Action Glow & Highlights palette gebruikt hier. Ik begon met de kleur Angel White, daarna deed ik de kleur Pale Marble eroverheen en ik voegde als laatst nog wat Summer Sigh toe.

Conclusie

De glow is echt super goed zichtbaar! De kleuren brengen smooth aan, ik merk niks van korrelig- of poederigheid. Op één kleur na bevatten de kleuren geen grove glitters, maar echt een glow. Na acht uur zit de glow er in ieder geval nog super goed op! Ik deed hem vanmiddag om half vijf op en nu is het acht uur later. Voor € 2,49 per stuk is het Action Glow & Highlights palette zeker een aanrader! Heb jij hem al gescoord?

27 Responses to “Action Glow & Highlights Palette (ABH Glow Kit Sweets & Moonlight Dupes)”

Author's gravatar

Jaaa je hebt ze! Ik snap echt niet hoe Action het steeds doet voor die prijs.

  Author's gravatar

  Noujaa, ik snap wel hoe Action dat doet… ?

   Author's gravatar

   Ik stiekem ook wel, maar denk daar liever niet teveel over na ?

Author's gravatar

Ik heb hem nog niet, ik wil nog wel even gaan kijken, die prijs is echt belachelijk laag voor de kwaliteit.

Author's gravatar

Wauw het resultaat had ik echt niet verwacht! wat een goed palette voor dit geld. Zelf vind ik de roze variant het mooist ^^

  Author's gravatar

  Ja echt vet hè!? Ik twijfel nog welke ik het mooiste vind. Morgen de blauwe eens proberen!

Author's gravatar

Voor dat geld kan ik het natuurlijk ook niet laten liggen. Misschien moet ik binnenkort mijn make-up voorraad ook maar weer gaan uitbreiden haha.

Author's gravatar

Wat is het resultaat super mooi!! Voor die prijs zulke mooie kleurtjes is altijd fijn <3

Author's gravatar

Wow zo mooi die glans! Action heeft echt goed werk verricht!

  Author's gravatar

  Ja het is echt heel mooi. Heb het vandaag ook op, blijf maar naar die glow kijken!

Author's gravatar

Wauw dat ziet er goed uit zeg! Vooral het roze palette spreekt me aan.

Author's gravatar

De palettes zien er goed uit! Ik ga er zeker even naar kijken als ik weer eens bij de Action ben 🙂

Author's gravatar

Ik kijk eigenlijk nooit meer bij de make-up van Action, omdat het niet meer dierproefvrij zou zijn. Maar dit zijn wel weer toppers zeg!

  Author's gravatar

  Ja, snap ik als je alleen dierproefvrij wilt. Maar inderdaad, het zijn wel echt toppers. Echt heel mooi ?

  Author's gravatar

  Make-up van Action schijnt wel dierproefvrij te zijn!

[…] in ieder geval heel mooi. Wil je wel graag keihard shinen en iedereen verblinden, dan heb ik een super goedkoop alternatief voor […]

Leave a Reply