Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish | Review

Highlighters. Kan je daar genoeg van hebben? I guess not. Ik heb er weer eentje voor je! Een tijdje terug was er 20% korting op Mac bij Douglas. Zoals je misschien al hebt gemerkt, ben ik erg fan van de lipsticks van Mac. De highlighters van Mac schijnen ook erg mooi te zijn en zaten al een tijdje in mijn hoofd. Ik twijfelde tussen de populaire kleur Soft and Gentle en Lightscapade. Uiteindelijk ben ik voor Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish gegaan.

Verpakking Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish

lightscapade

Hoe de verpakking eruit ziet, kan je denk ik zelf ook wel zien 😉 Het komt in een zwart kartonnen doosje en de highlighter zelf zit ook in een zwarte verpakking. Wel handig dat je erdoorheen kan zien welke kleur het is.

lightscapade

lightscapade

lightscapade

De highlighter heeft een prachtig marmer patroon van allerlei kleuren, champagne, roze, peach, licht blauw. Echt heel mooi!

Swatches Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish

lightscapade

Links zie je een normale swatch en rechts zie een swatch die uitgeblend is.

lightscapade

En het effect op mijn gezicht! Lightscapade is te omschrijven als een champagne kleur, wel een redelijk koele kleur. Je wordt er geen spiegeltje van, maar het is meer een natuurlijke maar toch wel aanwezige glow. Hij kan wel opgebouwd worden naar nog meer opvallend. Ik vind hem in ieder geval heel mooi. Wil je wel graag keihard shinen en iedereen verblinden, dan heb ik een super goedkoop alternatief voor je.

Conclusie

Ik ben in ieder geval weer blij met mijn aankoop! Wel zo fijn, want heel goedkoop zijn ze niet. Ze kosten namelijk € 31,50 (zonder korting). De subtiele champagne kleur van Lightscapade vind ik heel mooi. Hij is denk ik ideaal voor vrouwen met een lichte huidskleur. Wil je liever een meer opvallende highlighter, dan zou ik voor een ander gaan. Hij is echt wel goed aanwezig, maar je verblindt je medemens er niet mee. Een mooie highlighter voor iedere dag, voor een feestje zou ik meer willen. Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish is onder andere te koop bij Douglas of bij een Mac Store.

 

20 Responses to “Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish | Review”

Author's gravatar

Ik heb deze ook en vind hem zo fijn! Echt een perfecte highlighter voor lichte huidskleuren.

Author's gravatar

Ik heb zelf Soft & Gentle van MAC, maar deze is toch ook wel erg mooi!

  Author's gravatar

  Deze is ook zeker erg mooi! Denk dat ik S&G ook nog wil, hij spookt nog door m’n hoofd heen.

Author's gravatar

Dit is 100% een van mijn favoriete highlighters. ik vind deze zo prachtig! Staat jou ook echt heel goed, past mooi bij je huid.

  Author's gravatar

  Dank je! Ja dat had je een keer eerder gereageerd! Daardoor ging ik ook naar deze kleur kijken!

Author's gravatar

Dat gemarmerde ziet er echt heel mooi uit.

Ik vind hem je heel mooi staan, niet te heftig. Volgens mij kun je deze prima iedere dag gebruiken.

  Author's gravatar

  Ja dat is echt een mooi effect in de highlighter hè? Dank je! Ik vind hem inderdaad ook mooi voor iedere dag!

Author's gravatar

Ik houd van highlighters! Maar ik heb er 0 van Mac, haha. Daar koop ik vaak alleen lipsticks. Deze ziet er mooi uit 🙂

  Author's gravatar

  Dit is ook het eerste product van Mac dat geen lipstick is voor mij, haha.

Author's gravatar

Highlighters zijn echt mijn favoriete makeup product! Ik ben meer van de budget varianten, omdat ik veel afwissel met makeup. De Mac Lightscapade ziet er wel erg mooi uit dus wie weet….

  Author's gravatar

  Haha ja, ik ben ook vooral van budget make-up en heb dan een paar duurdere make-up items.

Author's gravatar

MAC heeft zo’n prachtige highlighters altijd! Ik heb Soft & Gentle en wil Lightscapade toevoegen aan mijn collectie.

  Author's gravatar

  Nice! Soft & Gentle spookt ook nog steeds door m’n hoofd heen!

Author's gravatar

Wauw wat is deze prachtig ! Inderdaad prijzig, maar dan heb je ook zeker wat 🙂

Author's gravatar

Ik vind het resultaat echt ontzettend mooi! Wat een prachtige glans geeft het. Ik zou zelf dit soorten producten alleen dragen op feestjes ofso. Voor mezelf vind ik dit overdag te heftig. 😉

  Author's gravatar

  Haha leuk hoe iedereen make-up weer anders gebruikt! Ik vind hem nog best wel subtiel en voor een feestje wil ik nog meer shine. Maar mijn dagelijkse make-up is wss ook meer dan van de meeste.

Leave a Reply