Sinterklaas of Kerst Cadeautip! Geef een herinnering cadeau!

Zoals ik al eens eerder heb laten zien, is fotografie ook echt een hobby van me! Ik vind het daarom ook leuk als ik mijn foto’s niet alleen vanaf mijn beeldscherm kan bekijken, maar ook in het ‘echt’. Eerder heb ik al eens een foto waar ik erg trots op ben laten afdrukken op aluminium. Nu heb ik nog een foto laten afdrukken op aluminium. Dit keer bij Zor.com, die low-budget is! Ook erg geschikt als Sinterklaas- of Kerstcadeau dus! Alleen is de kwaliteit van de aluminium plaat ook net zo goed als de prijs?

Ik ben niet zo goed in kiezen en ik twijfelde enorm tussen deze twee foto’s. Mijn mooiste vakantiefoto van afgelopen vakantie óf een foto van Leiden, de stad waar ik nu bijna tien jaar woon. Ik deed zo’n leuke poll op Instagram en daar was 60% voor de foto van Leiden! Ik heb zowaar geluisterd!

Hier is de originele foto (wel met bewerkingen). Deze foto heb ik gemaakt met de camera van mijn vriend, een Canon 7D. Beest van een camera vergeleken met mijn Canon 550D! Ik was gevraagd om foto’s te maken bij de PHD promotie van een vriend van hem, omdat mijn vriend onderdeel was van de promotie, kon hij zelf geen foto’s maken. Om te wennen aan zijn camera liep ik even een rondje door Leiden heen en maakte ik onder andere deze foto!

Ik mocht een 60 x 40 cm afdruk laten maken! Ik koos voor aluminium, omdat ik al een aluminium plaat heb. Zo kan ik hem beter beoordelen en past het beter in mijn huis. De aluminium plaat is in ieder geval goed verpakt zoals je ziet! Met bescherming voor de randen en in de doos zelf ook nog extra bescherming zodat hij niet kan verschuiven. Op deze manier is er in ieder geval weinig kans op beschadigingen!

aluminium plaat

Uit het plastic ziet de plaat er zo uit! Zelf vind ik hem erg mooi geprint. Er zit een lichte korrel in, maar dat heeft mijn andere aluminium plaat ook. Ik denk dat dit iets is dat bij aluminium platen hoort, of er moeten nóg betere foto’s gebruikt worden.

Hier zie je die korrel in de lucht vooral, verder valt het eigenlijk reuze mee en vind ik dat het super mooi is afdrukt. Het is zoals op de foto die ik had ingestuurd! De kleuren zijn helder, misschien iets donkerder dan ik had verwacht, maar dat is ook lastig gezien je beeldscherm natuurlijk een ander beeld geeft qua licht dan een afdruk.

Voor nu had ik de plaat even geplaatst waar mijn andere plaat staat. Dit is zo’n handige fotolijst plank van de IKEA. Uiteindelijk wil ik de plaat bij m’n eettafel ophangen. Super leuk om eens iets van Leiden in m’n huis te hebben. Ik ben dan ook super blij met deze plaat en erg blij met deze keuze!

Conclusie aluminium plaat van Zor.com

De aluminium plaat van Zor.com is van super kwaliteit al zeg ik het zelf. Hij is super mooi en scherp afgedrukt. De kleuren zijn mooi, precies zoals op de foto. Dan nog het beste, de prijs. Bij Zor.com kost deze 60 x 40 cm aluminium plaat maar € 15,99 en een afdruk van 30 x 20 cm kost maar € 3,99! De verzendkosten liggen wel wat hoger en een ophangsysteem (€ 4,95) zit er niet standaard bij. Vanaf € 5,99 kan je het naar een ophaalpunt laten brengen of voor € 9,95 naar je huisadres. Behoorlijke budget prijzen als je het mij vraagt en zeker leuk om cadeau te geven tijdens Sinterklaas of Kerst!

*Dit artikel bevat een gekregen product.

 

12 Responses to “Sinterklaas of Kerst Cadeautip! Geef een herinnering cadeau!”

Author's gravatar

Wow wat een 2 prachtige foto’s die bij je keuzes waren. De foto op aluminium vind ik ook heel leuk geworden! Liefs Laurien

Author's gravatar

Super leuk zeg! En mooie kwaliteit ik heb Bali foto’s die ik wil laten afdrukken dus ga zeker een kijkje nemenLieeefs!

    Author's gravatar

    Dank je! Oooh Bali! Dan heb je vast ook een boel mooie foto’s liggen!!

Author's gravatar

Wat een MOOIE foto! Goede keuze om die af te laten drukken hoor. 🙂 Super tof ook dat aluminium, het ziet er mooi uit. Ik vind zelf canvas bijvoorbeeld echt totaal niet mooi, maar dan is aluminium wel echt een goede optie. Nice!

Author's gravatar

Oh wauw wat vind ik dit een prachtige foto zeg! Ik snap echt wel dat je deze op aluminium hebt laten drukken. Zelf heb ik ook een foto daar op van mij en een vriendin dat we hand in hand op het strand lopen. Het is inderdaad een super leuk en persoonlijk cadeau!

Author's gravatar

Heel tof! Prachtige foto heb je ook gemaakt. Ik heb vorige week mijn eerste spiegelreflex gekocht en ik moet echt nog heel erg veel oefenen heb ik al gemerkt haha!

Author's gravatar

Wauw dat zijn echt kleine prijsjes zeg. Mooie foto hoor, ik kom ‘m graag bewonderen!

Author's gravatar

Prachtige foto heb je gemaakt. Maar ik sta vooral versteld van de prijs, want dit is echt niet duur!

Leave a Reply