3x Kiko Milano Lipsticks! Unlimited Stylo & Velvet Passion Matte Lipstick

Tip! Er is nu een lipstick aanbieding bij Kiko Milano, twee plus één gratis! Beautyjuf maakte attent op deze aanbieding, dus ik kon het niet laten om even bij Kiko te kijken. Eerder kocht ik al een Velvet Passion Matte Lipstick van Kiko en deze bevalt me super goed. Ik wilde dus nog naar meer kleurtjes kijken! Benieuwd voor welke Kiko Milano lipsticks ik ging? Lees snel verder!

’03 Natural Rose’ Unlimited Stylo

Naast de Velvet Passion Matte Lipsticks ben ik ook voor een andere lipstick lijn gegaan. De Unlimited Stylo, deze belooft 10 uur te blijven zitten en heeft een ‘matglanzende finish’. Hij brengt als een crème aan en droogt vervolgens op, een soort liquid lipstick dus!

De naam van deze lipstick beschrijft eigenlijk heel goed de kleur. Het is een roze kleurtje die er heel naturel uitziet.

M’n belichting is niet helemaal best, want de kleur lijkt veel feller dan hij werkelijk is. Eigenlijk is het een roze my lips but better kleurtje. Hij brengt helemaal egaal aan en droogt helemaal op. De belofte dat hij 10 uur blijft zitten is in ieder geval niet waar. Na eten is er al een deel vanaf. Daarnaast blijft de lipstick een plakkerig laagje houden, en voelt hij super droog aan. Ik vind hem niet heel fijn dus. De vervaging gaat wel prima, gezien dit een lichte kleur is die dicht bij mijn eigen kleur lippen zit. Denk dat het met een donkere kleur wel lelijk zal gaan zijn. Helaas voor mij geen pareltje dit!

‘301 Beige’ Velvet Passion Matte Lipstick

Marloes van Beautyjuf raadde me twee kleuren aan van de Velvet Passion Matte Lipsticks. Na mijn hele hand onder gekliederd te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik die ook heel mooi vond! Daarnaast ook even wat anders dan ik al heb liggen.

De eerste is dit beige kleurtje ‘301 Beige’. Een nude met een warme ondertoon. Echter niet te licht, maar ook niet te donker.

Ik vind het mooi om zo’n kleur bij een donkere warme ooglook te dragen. De lipstick brengt egaal aan en draagt prettig. Hij heeft een matte finish, maar voelt helemaal niet uitdrogend. Hij vervaagt wel sneller dan de andere Velvet Passion Matte Lipstick die ik heb. Waarschijnlijk omdat dit een lichtere kleur is. Hij blijft denk ik een uurtje of twee goed zitten.

‘319 Chocolate’ Velvet Passion Matte Lipstick

De andere kleur is deze ‘319 Chocolate’, een wat donkere kleur.

Een paars rode bruin tint. Erg mooi voor het herfstseizoen! Hij dekt egaal op de lippen en draagt hetzelfde als de andere Velvet Passion Matte Lipsticks, lekker creamy, maar wel een matte finish.

De lipstick vervaagt helaas wel vanuit het midden, dus je moet hem wel op tijd bijwerken. Hij blijft wel een uurtje of vier zitten en overleeft een kleine maaltijd.

Conclusie Kiko Milano lipsticks

De andere kleuren van de Velvet Passion Matte Lipsticks bevallen me zeker goed, de structuur is heel fijn! Helaas blijft de lichtste kleur wel minder lang zitten dan de donkere kleuren. De Unlimited Stylo vind ik niet zo fijn dragen. Het idee was wel heel goed, het lijkt een beetje op die van Bourjois, alleen blijft deze heel plakkerig en droog. Ik kan in ieder geval de Velvet Passion Matte Lipsticks aanraden, de Unlimited Stylo afraden en met de andere lipsticks heb ik geen ervaring. Je kan nog snel je slag slaan bij Kiko Milano, de actie is online geldig tot 7 oktober 2018 en in de winkels tot 4 oktober 2018.

Welke Kiko Milano lipsticks vind jij fijn?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge