Anastasia Beverly Hills | Modern Renaissance

Al een tijdje stond het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills op mijn wishlist en met kerst heb ik hem gekregen! Het Modern Renaissance palette is het eerste oogschaduw palette dat Anastasia Beverly Hills uitbracht. Het bevat warme en koele tinten en is een heel bruikbaar palette voor alledaagse looks of voor wat feestelijkere looks. Kijk vooral verder om te zien of hij zijn geld waard is!

Modern Renaissance

Het palette is van zacht fluweel, wat een erg luxe gevoel heeft. Het ziet er super mooi uit en voelt lekker zacht aan. Ben alleen bang dat dit heel snel smerig zal worden (ergo: er zit al een vlek op). Er zit een spiegeltje in het palette, altijd handig voor op reis. Tevens zit er ook nog een oogschaduw kwastje in met twee kanten; een aanbreng kwastje en een blending kwast. Zoals ik al zei zijn de kleuren koel en warm. De tinten zijn vooral paars, rood, bruin en oranje Zelf vind ik dit erg mooie kleuren voor bij mijn groene ogen.

Swatches Modern Renaissance:

Modern RenaissanceTempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus Umber,
Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar.

De kleuren zijn goed gepigmenteerd, alleen Tempera vind ik tegenvallen, niet alleen op mijn arm, maar ook in gebruik. Ik dacht dat dit de highlight kleur zou zijn in dit palette, maar dat is eigenlijk Vermeer. Die is ook heel licht en ook heel shimmery. Ik had Vermeer juist donkerder verwacht. De kleuren zijn wel ietwat poederig als je er met je kwast erin gaat, dus er is wel kans op fallout onder de ogen. Op zich heb ik daar nog niet echt last van gehad.

Ooglook met Modern Renaissance:

Modern Renaissance

Ik heb een warm neutrale ooglook gemaakt. Daarbij moet ik ook echt eens notities maken van welke kleuren ik precies gebruik! Volgens mij als volgt:

In de crease en daarboven heb ik Realgar aangebracht en uitgeblend, daarna Red Ochre aangebracht in de crease voor diepte. In de outer-v heb ik Cyprus Umber aangebracht voor nog meer dimensie.  Op het bewegend ooglid zit Primavera. Op mijn onderste wimperrand heb ik Realgar uitgeblend en dicht tegen m’n wimperrand Cyprus Umber aangebracht. Vermeer heb ik als highlighter gebruikt in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw.

Het oogschaduw kwastje heb ik ook uitgeprobeerd. Het deel waarmee je oogschaduw kan aanbrengen is echt top, goed formaat en lekker zacht. Alleen de andere kant, de blending kwast is echt super hard, voelt als soort schuurpapier aan. Kwasten die ik van eBay heb voelen fijner aan. Ze hadden echt wel een fijnere blending kwast erop kunnen doen! In gebruik blendt ie namelijk ook niet geweldig.

Modern Renaissance

Conclusie Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance:

Het is wel echt een mooi palette, de kleuren hebben veel pigment en blenden makkelijk. Ze zijn alleen wel poederig. Ook zijn de kleuren goed met elkaar te combineren en voor mijn groene ogen zijn dit perfecte tinten. Je kan er alledaagse looks mee maken, maar ook party looks. Is ie ook echt zijn geld waard? Ik ben niet helemaal blown away, echter ben ik wel super blij met het palette, maar er zijn goedkopere alternatieve te vinden met ook zulke kwaliteit. Zoals het Morphe Brushes 35O2 palette. Wel is dit een palette die je makkelijk kan meenemen én diverse looks mee kan maken. Tot nu toe heb ik steeds weer anders kunnen maken. Het Modern Renaissance palette kan je onder andere bij de GreatBeautyBar vinden.

Staat/stond dit palette ook op jouw wishlist?!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

14 reacties

    1. Ik heb het idee dat Naked Heat en Modern Renaissance wel beetje op elkaar lijken qua kleuren! Naked Heat lijkt me ook erg mooi! En dank je wel haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge