Action Glow & Highlights Palette (ABH Glow Kit Sweets & Moonlight Dupes)

Hashtag bloggers made me buy it! Duidelijk het geval bij deze Glow & Highlights palettes van de Action! Chelesta zag ik er dinsdag voor het eerst over bloggen en daarna ontplofte Instagram over dit palette. Woensdag moest ik werken, dus donderdag sloeg ik mijn slag bij de Action met succes! Het Action Glow & Highlight palette komt in twee soorten voor een ‘roze’ (warmere kleuren) en een ‘blauwe’ (koelere kleuren) versie. Van het Action Glow & Highlights palette nam ik beide versies mee!

Het Action Glow & Highlights palette is voor € 2,49 te koop bij de Action. Ze komen in een plastic verpakking. Verwacht van de verpakking dus niet al te veel, maar wat wil je ook voor dit bedrag!

Roze versie:

Angel White – Summer Sigh – Gentle Peony
Pale Marble – Soft Sand – Lush Terra

 


Angel White – Summer Sigh – Gentle Peony – Pale Marble – Soft Sand – Lush Terra

De kleuren in het roze Action Glow & Highlights palette zijn warmer van kleur, maar er zitten ook zeker koele tinten in. Zoals Angel White en Pale Marble. Pigmentatie ligt erg hoog. De kleuren zijn ook heel bijzonder, zoiets had ik nog niet. Gentle Peony en Lush Terra zijn voor mij alleen wel te donker om als highlighter te gebruiken, maar als oogschaduw zijn ze denk ik ook heel erg mooi. De kleur Soft Sand is de enige kleur die wat grotere glitters heeft ook, de rest heeft dat niet. Dit palette is trouwens een dupe van de Glow Kit Sweets van Anastasia Beverly Hills! Bekijk zelf deze swatches die ik via Google vond maar, gezien ik het palette zelf niet heb. De rechter vier kleuren van het Action Glow & Highlights palette zijn vergelijkbaar met het Sweets palette.

Blauwe versie:

Angel White – Subtle Tundra – Purple Shadow
Pale Marble – Peaceful Calm – Mild Marble

Angel White – Subtle Tundra – Purple Shadow – Pale Marble – Peaceful Calm – Mild Marble

De kleuren van het blauwe Action Glow & Highlights palette zijn een stuk koeler. Voor de oplettende kijker, de kleuren Angel White & Pale Marble komen ook al voor in het roze palette. Ik kwam hier eigenlijk pas achter toen ik de kleuren net aan het uittypen was. Het was me verder nog niet opgevallen, behalve dat ik vond dat ze allebei zo’n zelfde tint Angel White hadden. Dat is zo’n holografische unicorn kleur met een blauwe gloed erin, dat op het moment erg hip is. Tevens schijnt dit palette dus een dupe te zijn van een glow Kit van Anastasia Beverly Hills, namelijk Moonlight. Deze heb ik ook niet mijn bezit, maar de swatches die Google weergeeft lijken er verdomd veel op! Binnenkort komt er trouwens nog een ABH glow Kit dupe online hier. Bij dit palette zijn de kleuren ook weer erg goed gepigmenteerd!

Tijd om kleuren eens te testen op m’n hoofd!

Ik heb het roze Action Glow & Highlights palette gebruikt hier. Ik begon met de kleur Angel White, daarna deed ik de kleur Pale Marble eroverheen en ik voegde als laatst nog wat Summer Sigh toe.

Conclusie Action Glow & Highlights Palette

De glow is echt super goed zichtbaar! De kleuren brengen smooth aan, ik merk niks van korrelig- of poederigheid. Op één kleur na bevatten de kleuren geen grove glitters, maar echt een glow. Na acht uur zit de glow er in ieder geval nog super goed op! Ik deed hem vanmiddag om half vijf op en nu is het acht uur later. Voor € 2,49 per stuk is het Action Glow & Highlights palette zeker een aanrader! Heb jij hem al gescoord?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

27 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge