Action Max and More Advent Beauty Calendar € 9.95

Action Max and More Advent Beauty Calendar

Je kent misschien wel het make-up merk Max & More van de Action. Ik kwam er dus gisteren achter dat ze een Advent Calendar hebben! Hoe leuk is dat? Plus hij is echt super budget, voor € 9,95 heb je hem al! Ik sjeesde vandaag dus naar de winkel om de Action Max and More Advent Beauty Calendar te scoren. Hij ligt namelijk al twee weken in de winkel en dit soort dingen zijn altijd snel uitverkocht.

Ik zie de afgelopen jaren op Social Media allemaal van die leuke product advent calendars voorbij komen. Stiekem vind ik die van de hippere merken net wat te duur om voor mezelf te kopen en die van de budget merken kan ik nooit vinden. Ik was helaas net te vroeg in Duitsland bij de DM om de Balea Advent Calendar te scoren en die van Essence was er ook (nog) niet. Hier in Nederland kom ik die van Essence nooit tegen!

Inhoud Action Max and More Advent Beauty Calendar:

Mocht je nou benieuwd zijn wat er allemaal in de Action Max and More Advent Beauty Calendar te vinden is. Kijk dan even de video van Rebecca, ik stuitte dus gisteren op deze video en werd er best wel enthousiast van!

Ik laat mijne nog even netjes dicht zitten tot december! De kleine Action hier in het centrum van Leiden had hem trouwens niet, maar de grote Action in Leiderdorp had hem wel! Mocht je hem dus niet vinden, misschien dat een groter filiaal ze dan nog wel heeft!

Andere Action Advent Calendar:

Naast de Action Max and More Advent Beauty Calendar is er ook nog een SPA Exclusives editie, met allemaal verzorgingsproducten. Deze vond ik helaas niet meer in mijn Action. Ik zag namelijk dat hier ook best wel veel leuke producten in zitten. Allemaal kleine verpakkingen die kleiner zijn dan 100ml, super handig voor in je handbagage op reis! Voor de inhoud kan je deze video bekijken van Boncolor:

P.S. De SPA Exclusives Advent Calendar vond ik deze week (45) ineens toch nog bij mijn eigen Action!

Heb jij al een Advent Calendar gescoord?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge