Sinterklaas of Kerst Cadeautip! Geef een herinnering cadeau!

Zoals ik al eens eerder heb laten zien, is fotografie ook echt een hobby van me! Ik vind het daarom ook leuk als ik mijn foto’s niet alleen vanaf mijn beeldscherm kan bekijken, maar ook in het ‘echt’. Eerder heb ik al eens een foto waar ik erg trots op ben laten afdrukken op aluminium. Nu heb ik nog een foto laten afdrukken op aluminium. Dit keer bij Zor.com, die low-budget is! Ook erg geschikt als Sinterklaas- of Kerstcadeau dus! Alleen is de kwaliteit van de aluminium plaat ook net zo goed als de prijs?

Ik ben niet zo goed in kiezen en ik twijfelde enorm tussen deze twee foto’s. Mijn mooiste vakantiefoto van afgelopen vakantie óf een foto van Leiden, de stad waar ik nu bijna tien jaar woon. Ik deed zo’n leuke poll op Instagram en daar was 60% voor de foto van Leiden! Ik heb zowaar geluisterd!

Hier is de originele foto (wel met bewerkingen). Deze foto heb ik gemaakt met de camera van mijn vriend, een Canon 7D. Beest van een camera vergeleken met mijn Canon 550D! Ik was gevraagd om foto’s te maken bij de PHD promotie van een vriend van hem, omdat mijn vriend onderdeel was van de promotie, kon hij zelf geen foto’s maken. Om te wennen aan zijn camera liep ik even een rondje door Leiden heen en maakte ik onder andere deze foto!

Ik mocht een 60 x 40 cm afdruk laten maken! Ik koos voor aluminium, omdat ik al een aluminium plaat heb. Zo kan ik hem beter beoordelen en past het beter in mijn huis. De aluminium plaat is in ieder geval goed verpakt zoals je ziet! Met bescherming voor de randen en in de doos zelf ook nog extra bescherming zodat hij niet kan verschuiven. Op deze manier is er in ieder geval weinig kans op beschadigingen!

Uit het plastic ziet de plaat er zo uit! Zelf vind ik hem erg mooi geprint. Er zit een lichte korrel in, maar dat heeft mijn andere aluminium plaat ook. Ik denk dat dit iets is dat bij aluminium platen hoort, of er moeten nóg betere foto’s gebruikt worden.

Hier zie je die korrel in de lucht vooral, verder valt het eigenlijk reuze mee en vind ik dat het super mooi is afdrukt. Het is zoals op de foto die ik had ingestuurd! De kleuren zijn helder, misschien iets donkerder dan ik had verwacht, maar dat is ook lastig gezien je beeldscherm natuurlijk een ander beeld geeft qua licht dan een afdruk.

aluminium plaat

Voor nu had ik de plaat even geplaatst waar mijn andere plaat staat. Dit is zo’n handige fotolijst plank van de IKEA. Uiteindelijk wil ik de plaat bij m’n eettafel ophangen. Super leuk om eens iets van Leiden in m’n huis te hebben. Ik ben dan ook super blij met deze plaat en erg blij met deze keuze!

Conclusie aluminium plaat van Zor.com

De aluminium plaat van Zor.com is van super kwaliteit al zeg ik het zelf. Hij is super mooi en scherp afgedrukt. De kleuren zijn mooi, precies zoals op de foto. Dan nog het beste, de prijs. Bij Zor.com kost deze 60 x 40 cm aluminium plaat maar € 15,99 en een afdruk van 30 x 20 cm kost maar € 3,99! De verzendkosten liggen wel wat hoger en een ophangsysteem (€ 4,95) zit er niet standaard bij. Vanaf € 5,99 kan je het naar een ophaalpunt laten brengen of voor € 9,95 naar je huisadres. Behoorlijke budget prijzen als je het mij vraagt en zeker leuk om cadeau te geven tijdens Sinterklaas of Kerst!

*Dit artikel bevat een gekregen product.

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

13 reacties

  1. Oh wauw wat vind ik dit een prachtige foto zeg! Ik snap echt wel dat je deze op aluminium hebt laten drukken. Zelf heb ik ook een foto daar op van mij en een vriendin dat we hand in hand op het strand lopen. Het is inderdaad een super leuk en persoonlijk cadeau!
    Rebecca heeft onlangs geplaatst: Treets Traditions Pure serenityMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge