Anastasia Beverly Hills | Soft Glam + Twee Ooglooks

Stiekem staat dit artikel sinds juli al in mijn concepten, maar begon ik er steeds maar niet aan! Onderhand zijn er na Soft Glam alweer een hoop andere paletten uit van Anastasia Beverly Hills. Toch is dit een prachtig palette en wil ik hem nog graag met jullie delen.

Soft Glam

Kleuren Anastasia Beverly Hills Soft Glam

De kleuren van Soft Glam hebben veel weg van Modern Renaissance, er zijn zelfs twee kleuren hergebruikt: Tempera en Burnt Orange. Nu is die laatste kleur een hele fijne crease kleur en Tempera vind ik in Soft Glam net even wat beter gepigmenteerd dan in Modern Renaissance. Wel zitten er meer shimmers in Soft Glam, vijf in plaats van twee. Ik vind dat een betere verhouding ten op zichte van de matte kleuren. Hierdoor kan je toch meerdere soorten looks maken.

De kleuren in Soft Glam zijn een combinatie van koele en warme kleuren. Oranje, goud tinten en roze, paars tinten. Kleuren die heel goed samen gaan met mijn groene ogen.

De pigmentatie is goed zoals je op de swatches kan zien, nu nog de vraag of het op de ogen ook prettig werkt!

Ooglooks Soft Glam:
Warm:

Crease: Orange Soda, Burnt Orange, Cienna
Bewegend ooglid: Bronze, Sultry
Outer-V: Mulberry
Onderste wimperrand: Cyrus Umber
Highlights: Tempera

Koel:

Crease: Dusty Rose
Bewegend ooglid: Rose Pink
Outer-V: Cyprus Umber, Sultry
Onderste wimperrand: Dusty Rose, Cyprus Umber
Highlights: Tempera

Zoals je ziet kan je vele kanten op met Soft Glam. Koele looks, warme looks, glam looks, naturelle looks. De kleuren zijn op het oog ook goed gepigmenteerd en ze blenden fijn. Ik gebruik wel altijd een primer. Op deze manier heb je al snel een mooie ooglook gemaakt. De oogschaduws vind ik in de pan wel poederig wanneer je er met je kwast erin gaat, met name de matte kleuren. Ik neem Soft Glam graag mee op reis, omdat ik er zoveel kanten mee op kan.

Conclusie Anastasia Beverly Hills Soft Glow:

Ondanks dat de review op zich heeft laten wachten, heb ik Soft Glam wel volop in gebruik. Het palette is op deze manier dus uitgebreid getest! Ik vind het ideaal voor allerlei looks. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en je kan er alle kanten mee op. Ondanks dat de matte oogschaduws poederig zijn in de pan wanneer je er met je kwast in gaat, merk je dit op het oog niet. Ik heb geen fall out en de kleuren brengen mooi aan. Ik kocht het palette toen er 25% korting bij Douglas was. Zo’n actie is zeker de moeite waard op de originele prijs!

Heb jij ook een oogschaduw palette van Anastasia Beverly Hills?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge