BE Creative Makeup | Photo Perfecting Lip Primer | Review

Als kerstpakket had ik een bon bij ICI Paris gekregen. Het was tijd om eens iets uit te gaan uitzoeken. Ik stuitte op onder andere deze Photo Perfecting Lip Primer van BE Creative Makeup en ik was erg benieuwd of zo’n lip primer wel iets doet. Zo heb ik die van MAC wel eens op mijn lippen gehad en gaan hele matte lipsticks er als boter op. Zou deze ook daarvan in de buurt komen? Laten we het eens proberen! 

Photo Perfecting Lip Primer

Van BE Creative Makeup heb ik überhaupt nog geen make-up. Het is alleen te koop bij ICI Paris en niet al te duur. Ze omschrijven zichzelf als luxe en professionele make-up voor een betaalbare prijs. De betaalbare prijs is in ieder geval zeker waar, of het ook luxe en professionele kwaliteit heeft, moet nog even blijken!

De Photo Perfecting Lip Primer was verpakt in een bijhorend doosje en de huls voelt zacht aan. Dus tot zo ver, het luxe gevoel is wel aanwezig! De substantie van de lip primer is licht roze en deze breng je aan met zo’n lipgloss kwastje.

Op de lippen:

Hier heb ik de Photo Perfecting Lip Primer op mijn lippen aangebracht. Door de lichtroze kleur, verdwijnt al de kleur van mijn eigen lippen. Mijn lippen voelen gelijk meer stroef aan, maar ook gladder. De stroefheid voelt een beetje zoals een lippotlood.

Ik heb voor de test mijn meest stroeve lipstick uit de kast gehaald. Ruby Woo van MAC Cosmetics. Deze heeft een retro matte finish, die nog matter en droger is dan de normale matte finish van MAC. Zelf vind ik Ruby Woo normaal dus te mat en droog. Terwijl ik daar meestal helemaal niet zo’n last van heb bij matte formules. Ondanks dat ie lang zou moeten blijven zitten, merk ik altijd dat hij bij mij heel lelijk en korrelig slijt.

Resultaat:

Ondanks dat de Photo Perfecting Lip Primer stroef aanvoelt op de lippen na het aanbrengen, is er toch ook een glad laagje ontstaan. Hierdoor brengt Ruby Woo wel heel goed aan. Het glijdt niet als boter, maar het gaat ook niet zo stroef als het zou gaan zonder iets op mijn lippen. Normaal doe ik er een dun laagje lippenbalsem onder om hem in beweging te krijgen.

Links is net na het aanbrengen en rechts is na 5,5 uur dragen. Het zit er nog top op! De kleur is iets minder intens en alleen bij m’n mondhoeken is het licht versleten, maar dat zie je bijna niet. Daarnaast is het ook niet korrelig versleten. Gedurende de dag had ik ook geen last gehad van mega droge lippen, wat ik normaal wel heb met Ruby Woo. In die 5,5 uur heb ik trouwens vooral gewerkt. Wat inhoudt veel praten, af en toe even wat drinken en ik heb niks gegeten tussendoor.

Conclusie BE Creative Makeup Photo Perfecting Lip Primer:

De Photo Perfecting Lip Primer van BE Creative Makeup vind ik top werken! Ruby Woo is in ieder geval weer een stuk draagbaarder geworden, dus deze zal weer vaker uit de kast komen! Ik vind de lipprimer aanvoelen als een lippotlood, maar dan met een glad laagje eroverheen. Lipstick gaat hierdoor makkelijker op. De stroefheid zorgt voor een langere houdbaarheid. De lichtroze kleur geeft een kleurloze basis voor je lipstick. Hierdoor komt de kleur van je lipstick beter tot zijn recht. BE Creative Makeup is alleen bij ICI Paris te koop en de Photo Perfecting Lip Primer kost € 14,95.

Gebruik jij wel eens een lip primer?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge