Beauty Blogger Tag: Make-up feitjes die je altijd al wilde weten!

Ik zie bij mede-bloggers altijd vaak tags voorbij komen, die vind ik altijd wel leuk om te lezen. Vandaar dat ik ook een tag behandel vandaag en wat past nou beter bij mijn blog dan een beauty blogger tag? Ik heb de eerste hit op google gekozen en die gaf deze vragen!

1. Wat is hét product waarmee je niet zonder kan?

Qua make-up is dat mascara. Mijn eigen wimpers lopen blond uit en wimpers geven toch wel een frisse blik. Dat maakt bij mij al een wereld van verschil!

2. Wat is je favoriete make-up merk?

Essence. De meeste make-up heb ik denk ik van Essence, prijs/kwaliteit is gewoon heel erg goed!

3. Wie geeft je de meeste inspiratie qua make-up stijl?

NikkieTutorials, ik vind de looks die zij maakt altijd heel erg tof! Het is misschien wat over de top, maar ze creëert altijd prachtige dingen!

4. Kan je je eerste make-up aankoop herinneren?

Het is of nagellak of lippenstift. In fel roze, allebei ook trouwens.

5. Wie is je favoriete make-up blogger of youtuber?

Ik heb er meerdere, ik vind het chill om naar Beautygloss te kijken. De video’s en blogposts van Vera Camilla vind ik altijd heel goed en eerlijk overkomen. Daarnaast vind ik de looks van NikkieTutorials altijd fantastisch!

6. Wat is je top 5 make-up merken

1. Essence
2. Catrice
3. Mac Cosmetics
4. I Heart Make-up
5. Nyx

7. Wat is je beste beauty tip?

Hoe ik mijn haar doe denk ik. Het is namelijk super steil, maar zo draag ik het nooit. Ik föhn met mousse na het wassen en doe het daarna in een knotje. Als ik het knotje eruit haal heb ik een slag in m’n haar! Mijn andere beste beauty tips vind je hier eigenlijk terug! Ik heb er wel meer! 😉

8. Wanneer begon je met bloggen?

6 Maart 2017. Eind februari had ik de knop omgezet om te beginnen met bloggen. Ik was zelf wel bang dat ik er snel mee zou ophouden. Alleen vind ik het toch wel erg leuk en kan ik lekker m’n ei kwijt!

9. Random feitje over jezelf?

Toen ik foundation ontdekte droeg ik eerst een kleur die veeeeel te oranje was!

10. Hoe veel geef je elke maand uit aan beauty producten?

Ja goeie, hoeveel zal het zijn? Gemiddeld dertig tot veertig euro denk ik? Inclusief verzorgingsproducten.

11. Als je moest kiezen, zou je dan je haar of je make-up doen vlak voor je van huis gaat?

Make-up, mijn haar zit eigenlijk altijd wel goed en hoef ik weinig aan te doen. Sterker nog ik doe na het wassen één keer mijn haar, en daarna een paar dagen niet.

12. Beschrijf je de make-up producten waarvan je nog droomt.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette, Morphe Brushes 35B palette (steeds uitverkocht), Mac Cosmetics Soft and Gentle, Huda Beauty Desert Dust Eyeshadow Palette en vast nog wel meer!

13. Hoe vaak was je je kwasten?

Veel te weinig!

14. Noem vijf beauty producten waar je niet zonder kan

 1. Mascara
 2. Concealer
 3. Contour poeder
 4. Highlighter
 5. Lippenstift

15. Welk advies geef je een beginnende blogger?

Begin een blog omdat je een passie wilt delen! Het is meer werk dan het lijkt, dus je moet het ook echt leuk vinden!

Conclusie Beauty Blogger Tag

Echt leuk om eens een tag in de vullen! De beauty blogger tag was een goede om mee te starten! Als ik nog eens een leuke tag tegen kom, zal ik die zeker delen! Ik ben verder niet heel erg lang van stof zoals je wel gemerkt hebt 😉 Hopelijk vond je het wél leuk om te lezen!

Van welk make-up product droom jij nog?!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

16 reacties

  1. Haha ja echt slecht eigenlijk hè! Moet het ook weer doen! Denk dat ik het eens in de twee maanden doe ofzo. ? S&G komt denk ik ook wel een keer in m’n collectie! Haha, je hebt trouwens wel ongeveer hetzelfde kapsel als ik! Doe je daar zoveel langer over?

  1. Haha ja de meeste niet! Ik draag het ook bijna nooit steil. Het staat wel leuk ook, alleen is m’n haar dan heel glad en alles valt naar voren en zit ik de hele dag m’n haar uit m’n gezicht te halen
   Dus ik heb er liever product in, waardoor het wat stugger is en meer volume heeft. Als ik m’n haar niet doe, krijg ik ook vaak de vraag of ik het gesteild heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge