Beginnen met bloggen

‘Je moet hier echt eens een blog over beginnen’, zei een vriendinnetje laatst. Dus bij deze: mijn blog ‘LvanR’. Waar staat dit voor? Mensen die mij kennen, kunnen dit natuurlijk wel invullen, het staat voor mijn volledige naam.

Deze naam begon op de middelbare school, er was nog een meisje in de klas die Laura heette. Hoe kan ‘t ook anders, één van de meest populaire namen in mijn geboortejaar. Klasgenoten kwamen al snel met de oplossing ‘LvanR’ en deze naam gebruik ik zelf ook nog steeds.

Wat kan je op mijn blog verwachten? Dit gaat dus de duizendste beautyblog zijn en ik hoop het ook vol te kunnen houden. De pogingen die ik vroeger deed tot een dagboek bijhouden, duurden namelijk ook nooit langer dan twee weken. Het voornaamste wat ik wil posten zijn kleine tutorials voor make-up looks en nail-art, reviews, af en toe een verdwaald gerecht, fijne tips en favorieten. Ik wens je dan ook veel leesplezier en hopelijk haal je er wat uit voor jezelf!

Voorlopig linkt ‘LvanR.nl‘ nog even door naar een gratis format (WordPress) om te ontdekken of ik bloggen ook echt leuk genoeg vind.

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge