Blue Big Sky Lente Look

Een tijdje geleden kon je al lezen over één van mijn laatste aanwinsten: Born to Run palette van Urban Decay. Ik maakte daar een ooglook mee, maar de rest van de look heb ik nog niet laten zien! De hoofdrol in deze look is de kleur Big Sky, vandaar de naam van deze look! Hij is lekker fris en leuk voor de zonnige lente die we nu (de meeste van de tijd) hebben!

Base

Foundation: Make Up Factory Oil-free Foundation Beige Sand
Poeder: Rimmel Stay Matte Pressed Powder – 001 Transparent

Cheeks

Contour: Etos Contour Powder Light/Medium
Blush & Highlight: Urban Decay Sin Afterglow Highlighter Palette

Eyes

Wenkbrauwen: Hema Eyebrow Pomade Blonde
Oogschaduwbasis: Too Faced Shadow Insurance Primer
Eyeliner: Essence Super Precise Eyeliner Black
Mascara: L’Oréal Miss Manga Punky Mascara Black

Oogschaduw: Urban Decay Born To Run Palette
Crease:
 Weekender, Still Shot, Punk
Bewegend ooglid: Big Sky, Radio
Onderste wimperrand: Stranded, Double Life
Highlights: Breakway

Lips

Lipstick: MAC Cosmetics Amplified Creme Lipstick Brick-O-La

Conclusie Big Sky Blue Lente Look

Zelf vind ik het een erg gezellig lookje geworden. Vandaar dat ik hem zo lente proof vind. Normaal ben ik helemaal niet zo van blauw tinten bij mijn groene ogen, maar deze blauwige kleuren uit het Born to Run palette vind ik wel heel tof staan! De lipstick is lekker fleurig en door de crème finish ook goed verzorgend.

Welke make-up draag jij graag tijdens de lente?

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge