Bourjois | Rouge Velvet The lipstick | 13 Nohalicious

Bij Lottelovesbeauty zag ik deze Rouge Velvet The lipstick van Bourjois voorbij komen en ik moest hem ook hebben. Een prachtige matte kleur! Helemaal toen ze zei dat ie na een hele werkdag nog op d’r lippen bleef zitten zonder bij te werken. Gelukkig zei ze ook welke kleur ze op had, nummer 13 Nohalicious. Tegenwoordig is Bourjois ook te koop bij Kruidvat en was er pas weer 1+1 op alle make-up! Je begrijpt, ik sloeg mijn slag!

Swatch Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

De kleur is een donkere nude kleur. Richting bruin roze. Dit soort kleuren vind ik top, want ik houd niet zo van lichte nude kleuren.

Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Als je de lipstick aanbrengt voelt dit super creamy aan, terwijl het toch echt een matte lipstick zou moeten zijn. De kleur brengt egaal aan. De vorm van de lipstick vind ik wel wat lastig aanbrengen bij mijn Cupido boogje. Hij is net wat te rond terwijl mijn Cupido boogje vrij puntig is. Wanneer de lipstick er eenmaal op zit, droogt hij verder op tot ie helemaal droog is. Nu is de Rouge Velvet The lipstick dus helemaal mat én kiss proof! Hij geeft niet af. Ideaal! Hij gedraagt zich net als een liquid lipstick, maar dan in lipstick vorm.

Houdbaarheid Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Ik droeg de lipstick voor het eerst naar mijn werk en na ruim vijf uur zat hij er nog perfect op! Hierboven is de foto na werk genomen. Dit is wel zonder eten, met af en toe wat drinken tussendoor. Tijdens het dragen voelt Bourjois Rouge Velvet The lipstick ook fijn aan, hij wordt niet te droog en is niet uitdrogend voor de lippen.

Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Conclusie Bourjois Rouge Velvet The lipstick 13 Nohalicious

Deze lipstick is echt top! Brengt door de creamy formule super makkelijk aan en droogt daarna helemaal mat op. Hij blijft super lang zitten, overleeft een drankje en een hapje. Enige nadeel vind ik de vorm van de lipstick zelf om mee aan te brengen, die is net te rond. Hopelijk vormt dit na gebruik nog naar mijn eigen lippen. Er zijn nog meer kleurtjes. Deze kleur 13 Nohalicious is ieder geval heel erg mooi en goed draagbaar!

Wat voor kleur draag jij graag op je lippen?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge