Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara

Naast het I Heart Chocolate palette heb ik ook nog deze Glam & Doll mascara gekocht met de 1+1 actie op alle make-up van Kruidvat een paar weken terug. Ik hoorde zoveel goede dingen over deze mascara dat ik hem ook eens wilde uitproberen. Hij heeft namelijk een erg fijn prijsje (€ 3,99)!

glam & doll

Het gaat om de Glam & Doll Mascara met de lila huls en een half rond plastic borsteltje. Ik heb wel eens eerder een Glam and Doll masara gekocht, met een zwarte huls, maar toen had ik dus de verkeerde blijikbaar. Eigenlijk wilde ik deze kopen, die met de zwarte huls was trouwens wel fijn en heeft een recht plastic borsteltje. De waterproof variant van Glam & Doll met de blauwe huls heb ik ook en is ook echt een aanrader. Alleen houd ik niet van waterproof mascara bij dagelijks gebruik, omdat ik het idee heb dat de conditie van mijn wimpers ermee achteruit gaat. Ik gebruik het daarom alleen als ik ga zwemmen. Hij blijft wel zitten als een huis!

Ik houd van mascara’s met een plastic borsteltje, ik heb het idee dat mijn wimpers beter separeert en er minder snel klontjes ontstaan. Natuurlijk moet de formule van de mascara zelf dan ook nog goed zijn.

Geen Mascara:

Eén laagje:

Twee laagjes:

Deze mascara doet zeker iets voor mijn wimpers! Zoals je ziet, zijn mijn wimpers amper zichtbaar zonder mascara, ze lopen namelijk blond uit. Eén laagje is eigenlijik al genoeg met deze mascara. Toch was ik benieuwd wat een tweede laag zou doen en dat brengt een stuk meer drama. Misschien dat sommigen dit te spinnenpootachtig vinden, maar ik houd er wel van. Moet zeggen dat dit mijn eerste applicatie was met deze mascara. Ik moet altijd even wennen hoe een nieuwe mascara het fijnste werkt en nu ik hem in gebruik heb, is hij met twee laagjes ook een stuk minder spinnenpootachtig. Gedurende de dag blijft hij trouwens goed zitten.

Conclusie Catrice Glam & Doll Mascara:

Een goede mascara voor maar € 3,99! Catrice is trouwens een dierproefvrij merk, dus voor wie alleen dierproefvrije make-up koopt, is dit zeker een aanrader! Catrice is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Ken jij deze mascara al? Of je hebt je juist een andere favoriet die budget is, laat het me zeker weten!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

13 reacties

  1. oeh mooi! zelf zou ik voor 1 laagje gaan, bij mij worden alle mascara’s al snel te klonterig.. ik heb er nu eentje van essence, ook erg fijn!! wie weet ga ik hierna overstappen op deze! liefs!

    1. Ik moest er nog aan wennen, nu valt het mee met de spinnenpootjes en twee laagjes! Wat mij helpt is om zigzag bewegingen te maken aan het begin van de wimper en daarna omhoog over rest van de wimper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge