Complete look met SALE items van Kiko Milano!

Zoals je misschien zelf ook wel hebt gemerkt is er bijna overal wel sale! Heel chill altijd. Ik liep de Kiko Milano winkel in en kon het niet laten om iets mee te nemen wat 50% korting had! Ik zag namelijk een perfect oogschaduw palette voor onderweg en een mooie lipstick, dat laatste had ik natuurlijk nog niet 😉

Normaal zet ik bijna nooit de doosjes op de foto, maar deze zijn echt zó mooi! Nog mooier dan de verpakking van de make-upjes zelf. Jammer dat die deze buitenkant niet hebben!

Alhoewel de verpakking van de lipstick wel heel erg mooi is. Alleen die van de oogschaduw is een beetje simpel. Er was namelijk een soortgelijk doosje die nog een spiegeltje had, maar deze had alleen mooiere kleuren die ik vaak draag.

Jelly Jungle Eyeshadow Palette 02 Tropical Sunset

(€ 6,45 € 12,95)

Ik kocht dit doosje omdat het een ideaal formaatje is om mee te nemen op vakantie of onderweg. Past lekker in je toilettas en neem weinig ruimte in. Dit is precies wat ik nog zocht.

Tropical Sunset heeft mooie warme kleuren die ik vaak draag. Daarnaast ook een goede variatie tussen lichte en donkere kleuren en tussen matte en shimmer kleuren. Dat is ook wat ik belangrijk vind in een oogschaduw doosje. De shimmer kleuren kunnen eventueel ook nat aangebracht worden voor meer intensiteit. Het enige jammere van dit doosje is dat de lichtste kleur nog iets te donker is als highlight kleur. 01 Hyperreal Forest, het andere doosje van deze lijn, had wel een mooie highlight kleur, alleen vond ik de andere kleuren weer minder. De highlight kleur kan ik altijd nog oplossen met een aparte gezichtshighlighter die ik ook altijd wel mee heb.

Hier zie je alle kleuren geswatcht. Zo op mijn arm lijken de kleuren wel aardig op elkaar, ze liggen op zich allemaal ook wel dicht bij elkaar. Alleen de één is net wat donkerder/lichter dan de ander. Ik houd in ieder geval heel erg van deze goud/oranje/paars tinten op mijn ogen. Bij het swatchen waren sommige kleuren beter gepigmenteerd dan anderen.

Echter op het oog hebben ze wel genoeg pigment allemaal. Ik gebruik wel een oogschaduwbasis. Dit is de ooglook die ik ermee heb gemaakt. Dit soort ooglooks draag ik graag, dus fijn dat het mogelijk is met dit doosje!

Gold Waves Matte Lipstylo 05 Embellishment Tea Rose

(€ 5,45 € 10,95)

Mijn vriend keek me al zuchtend aan toen ik bij de lipsticks stond te kijken. ‘Je hebt alle kleuren nu toch wel?’. Ja misschien ook wel…. Maar deze vind ik toch weer net anders dan wat ik al heb. Een mooi roze kleurtje die wel opvalt.

Het is een roze kleur. Niet te licht en zeker niet te donker. Dit soort kleuren vind ik altijd perfect voor every day. Het kan altijd en past ook bijna overal bij en zal bijna iedereen ook goed staan.

De textuur is wel heel erg creamy, terwijl het wel een matte lipstick moet zijn. De lipstick zelf wordt wel een beetje een zooitje, omdat ie zo zacht is. Ik lees nu ook op de Kiko website dat het een omhullende mousse textuur heeft, vandaar dus. De lipstick blijft zo’n vier uur goed zitten, zonder te eten tussendoor. Na vijf uur is de binnenkant wel versleten. Doordat de kleur niet te donker is, is dat niet super storend en bijwerken is ook een fluitje van een cent. Hij voelt verder ook super comfortabel aan en is niet uitdrogend.

De complete look met sale items van Kiko Milano:

Zo ziet de complete look eruit met het oogschaduw doosje en de lipstick van Kiko Milano. Toevallig past de lipstick precies bij mijn jurkje hier. De kleuren uit het oogschaduw doosje matchen ook goed bij de lipstick.

Kiko Milano

Conclusie

Ondanks dat de textuur van de lipstick wat gekkig aanvoelt, blijft deze wel prima zitten en is de kleur erg mooi. Ik zou het alleen niet de volledige prijs waard vinden. Het oogschaduw palette is wel hetgene waar ik super blij mee ben. Heel fijn al deze kleuren en heel fijn formaatje om mee te nemen! Ik heb geen idee hoe lang er nog sale is. Deze items zijn in ieder geval nu nog online te vinden bij Kiko Milano en zelf heb ik ze in de winkel gekocht.

Ben jij ook aan het shoppen geslagen met de sale?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge