Is DUO wimperlijm echt zo fantastisch? Ik probeer de ‘Dark’ versie!

DUO wimperlijm, iedereen zweert erbij. Zelf heb ik een wimperlijm van Essence en gebruik ik vaak de lijm die bij de wimpers zelf zitten. Alleen soms is die lijm helemaal niet goed, of zo goed dat het niet meer los laat van mijn eigen wimpers en er wimpers verloren gaan. Alle reden om toch een die DUO wimperlijm aan te schaffen. Om het extra spannend te maken koos ik voor de Dark Tone versie. Deze droogt zwart op in plaats van doorzichtig. Handig wanneer je eyeliner gebruikt of een zwart randje wil.

DUO wimperlijm komt in een tube. De lijm komt uit een klein gaatje zetten. Zelf vind ik een (hard) kwastje wel handiger doseren. Nu had ik snel te veel bij het aanbrengen op de wimper.

De lijm is eerst grijs van kleur en na een paar seconden droogt het zwart op:

Dat het zwart wordt leek mij wel handig bij wimpers die zo’n dun randje hebben, zodat er gelijk een soort eyeliner komt.

Ik doe de lijm op de nep wimpers en wacht een paar seconden voor ik ze op doe. Op de manier droogt de lijm alvast een beetje en plakt het beter. Dit zijn wimpers van Make up Factory ‘Almond Eyes’. Deze hebben een dun randje waar de wimpers aan vast zitten en die is ook nog eens wit. De lijm die erbij zat plakte helemaal voor geen meter, dus ik geef de wimpers een tweede kans met de DUO wimperlijm. Van boven zie je de lijm niet zitten en is er alsnog een wit randje. Hier is dan ook geen lijm terecht gekomen. De zwarte lijm is verder ook niet geknoeid op mijn ooglid.

duo wimperlijm

Van voren zie je echter wel een zwart randje. Het lijkt net alsof er eyeliner is gebruikt. Mooi effect! Blijven de wimpers nu wel zitten? Jazeker!

Conclusie DUO Wimperlijm

Ik vind het heel handig dat de duo wimperlijm zwart is. Voor zwarte wimpers is dit ideaal zodat je een mooi zwart eyeliner effect hebt. Wanneer je gekleurde wimpers hebt, zal deze kleur niet goed zijn en heb je eentje nodig die doorzichtig opdroogt. Bij het afdoen merkte ik dat dit heel soepel ging en geen eigen wimpers verloren gingen. Daarnaast blijven de wimpers ook de gehele dag goed plakken! Beide waren redenen om de DUO wimperlijm eens te proberen. Ik ben blij dat de DUO wimperlijm zijn hoge verwachten waar maakt! Enige nadeel vind ik de manier waarop je de lijm moet aanbrengen. Vanuit de tube is het lastig doseren en komt er snel te veel uit. DUO wimperlijm is de koop bij de drogist en bij de welbekende parfumerie zaken. Hij kost tussen de € 6,50 en € 7,00.

Draag jij vaak nep wimpers?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

    1. Met deze lijm gaat het er wel weer soepel vanaf, heb zelf ook 1x gehad dat mijn eigen wimper meeging. Verder draag ik het ook niet super vaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge