Eindejaars-Bloghop 2017 | Win een NYX liquid lipstick naar keuze! Gesloten!

Naast dat ik fan ben van MAC lipsticks, ben ik ook dol op de liquid lipsticks van NYX. Je voelt de bui misschien al hangen als je net hebt doorgeklikt bij Monica van Little By Me.nl. Ik geef namelijk een liquid lipstick van NYX weg ter ere van de Eindejaars-Bloghop 2017! De kleur mag je helemaal zelf uitkiezen. Om de keuze wellicht iets makkelijker te maken, laat ik mijn collectie liquid lipsticks van NYX zien.

NYX Soft Matte Lip Cream

Mijn eerste kennismaking met NYX was met de Soft Matte Lip Creams. De formule voelt heel prettig aan op de lippen. De finish droogt mat op, maar is niet uitdrogend. Het geeft ook nog licht af. Toch blijven ze wel goed zitten, toch wel drie/vier uurtjes zonder te eten tussendoor.

Budapest

Eén van m’n favoriete kleuren is Budapest. Het is een plum kleur die niet te donker, maar ook niet te licht is. Daarnaast heb ik nog Cannes (licht oud roze), Ibiza (fel roze), Madrid (diep rood) en Copenhagen (donkere plum kleur). Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi!

NYX Lip Lingerie

De Lip Lingerie’s van Nyx zijn ook liquid lipsticks die mat opdrogen. Deze geven verder helemaal niet meer af. Ze zijn wel een stuk meer uitdrogend dan de Soft Matte Lip Creams, daar tegenover staat wel dat ze blijven zitten als een huis! Overleven een kleine maaltijd en ze blijven zonder te eten sowieso wel een uurtje of vijf zitten. Ik heb de kleuren Exotic (baksteen rood) en Cabaret Show (koele bruin tint).

Exotic

Hier draag ik de kleur Exotic, wat ik zelf een hele mooie kleur vind. Hele bijzondere kleur waarbij ik nog niks had dat erop leek. Ik kan hem het beste omschrijven als een baksteen rode kleur. Er zit namelijk rood in, maar ook wat warms. Hoewel ik de meeste oranje tinten niet kan hebben op mijn lippen, is deze niet zó oranje dat het me bleek maakt. Er zit denk ik ook nog wat koels in deze tint. Dit is denk ik een kleur die bijna iedereen mooi zal staan.

NYX Liquid Suede

De Liquid Suedes liggen een beetje tussen de Lip Lingerie en Soft Matte Lip Creams in qua formule. De kleur droogt mat op, maar voelt helemaal niet uitdrogend, daarnaast geven ze ook niet af. Zonder te eten blijft ie goed zitten, zeker wel vier uurtjes. De formule is dus heel erg fijn én ideaal!

Soft Spoken

Mijn laatste aanwinst is Soft Spoken, een erg populair kleur. Schijnt ook bijna iedereen goed te staan. In het echt oogt de kleur wel lichter dan op de foto. Het is een bruin/beige nude kleur, maar niet zo licht dat je een concealer lip krijgt. Ik vind hem vooral mooi bij een heftige ooglook. Zonder ooglook vind ik de kleur net iets te licht/saai staan. Ik denk dat de kleur vergelijkbaar is met Velvet Teddy van MAC.

eindejaars-bloghop 2017

Eindejaars-Bloghop 2017 Winactie!

Hoe maak je nu kans op een liquid lipstick van Nyx?! Simpel:

 • Volg mij via Instagram!
 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig email adres, waarin je vertelt dat je mee doet!
 • Je bent woonachtig in Nederland of België.

Voor extra winkans kan je:

Meedoen kan tot en met 13 januari! Op 14 januari kiest het lot een winnaar* uit, die ik op de hoogte breng via e-mail**!

Wil je nu nog meer kans maken op prijzen?! Dat kan! Er doen 31 dames mee met de Eindejaars-Bloghop 2017! Dat zijn dus 31 winacties! Klik dus zeker even door naar Manon van ManonAntonia.nl voor de volgende winactie!

*Over de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd.
**Als ik niet binnen 48 uur een reactie terug krijg, kies ik een nieuwe winnaar uit.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

49 reacties

 1. Ik doe mee. Wat een leuke winactie! Ik ben dol op nyx en de soft matt lip creams. Als ik win, misschien dat ik dan eens een andere soort probeer ?
  Ik vind het handig dat je jouw collectie ook in het artikel hebt geplaatst!
  Ik ben dol op de eerste foto uit het artikel.

  Fijne feestdagen gewenst!

  Groetjes

 2. Weer een nieuwe blog ontdekt, leuk! Mooie kleurtjes ik zou er ook wel eentje willen, ga denk ik voor een meer roze variant. Fijne jaarwisseling gewenst.

 3. Ik doe graag mee en volg je op alle drie de kanalen. Super leuke prijs. Kan nu al bijna niet kiezen uit de kleurtjes die je hier liet zien. Dat word lastig kiezen als ik uit alle kleurtjes zou mogen gaan kiezen.

 4. Allereerst een gezond en gelukkig 2017! Ik doe heel graag mee met deze fijne winactie. Ik ben erg benieuwd naar de NYX liquid lipstic. Ik volg je op blogloving en instagram (mirremeid) en facebook.

 5. Ik ben via de bloghop op jouw blog gekomen, maar ik doe graag mee! Ik volg je vanaf nu op Instagram (@brittvanommeren), Facebook (Britt van Ommeren) en Bloglovin! Fijn 2018!

 6. Woww wat een super leukee winactiee ik ben heel erg fan van nyx de liquid lipsticks zien er altijd zoo mooi uit ik vind ook dat ze je allemaal echt geweldig staan je kan wel beauty model worden ?? ook vind ik dat de ooglijk die je hebt gemaakt echt heel erg mooi is maar ik die heel erg graag mee aan de winactie ??❤️?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge