L’Oréal Color Riche Matte Lipstick | Erotique en Plum Tuxedo

Kan een vrouw genoeg lipstick hebben? I guess not! De kleur ‘Erotique’ van de L’Oréal Color Riche Matte collectie zag ik al vet vaak voorbij komen bij mede-bloggers en vond ik bij iedereen super mooi staan. Op zich niet een heel unique kleur, maar bij een 1+1 actie nam ik hem toch maar mee! Plum Tuxedo is ook het slachtoffer geworden van een 1+1 actie, omdat ik Erotique best wel fijn vond! Nu ik dan toch twee kleuren heb verzameld, kan ik ze net zo goed delen op mijn blog! Kijk mee hoe Erotique en Plum Tuxedo mij staan!

Plum Tuxedo  463

Plum Tuxedo is een paars/roze kleur. Deze kleur vind ik echt fantastisch! Het is niet je barbie roze, maar wel een lekker opvallend kleurtje paars/roze. Hij doet me heel erg denken aan Rebel van Mac Cosmetics. Alleen brengt Plum Tuxedo net wat egaler aan, Rebel is iets meer sheer ook.

Je moet dus wel van een opvallende kleur op je lippen houden, want subtiel is deze kleur niet. In het echt is hij wel iets donkerder en paarser dan op de foto. Hij blijft lang zitten, zeker een uur of vijf. Ondanks dat het een matte lipstick is, voelt hij helemaal niet droog aan. Na verloop van tijd laat de kleur een stain achter op de lippen, waardoor de vervaging mooi verloopt en je niet met alleen een lijntje overblijft.

Erotique 640

erotique en plum tuxedo

Rechts zie je Erotique naast Plum Tuxedo. Erotique is veel meer een neutrale kleur. Echt een ‘my lips but better’ kleurtje! De kleur is oud roze, met een koraal tint erin. Hierdoor staat hij denk ik heel veel mensen met verschillende ondertonen.

Een erg draagbare kleur dus, ideaal voor iedere dag, past ook overal bij. Mocht je Plum Tuxedo te heftig vinden, dan is deze kleur het misschien wel voor jou! Hij blijf ook lang zitten, zeker een uur vier, doordat deze kleur niet in de lippen staint, is de kleur sneller weg dan Plum Tuxedo. Vervaagt wel weer mooi, doordat het geen donkere kleur is. Tevens voelt Erotique ook fijn aan op de lippen, ondanks de matte formule. Met een lippotloodje eronder blijft de kleur wel net wat langer zitten.

Conclusie L’Oréal Color Riche Matte Lipstick Erotique en Plum Tuxedo

Ik ben blij met Erotique en Plum Tuxedo! De formule van Color Riche Matte lipsticks is erg fijn. Ze blijven lang zitten en voelen fijn aan op de lippen. Zoek je een alledaags kleurtje dat bijna iedereen staat en overal bij kan, bekijk dan zeker eens Erotique! Vind je het ook tof om fellere kleuren te dragen, dan kan ik Plum Tuxedo ook zeker aanraden! L’Oréal is trouwens tot en met zondag bij Etos in de aanbieding met 1+1!

Heb jij ook lipsticks van L’Oréal?

P.S. De rest van de look die ik draag, kan je hier vinden!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge