Etos | Make-up Primer Water en Face and Body Glitter

Bij Etos kocht ik laatst meerdere make-up dingetjes, dus ik heb ze maar even in één artikel gecombineerd! Allereerst test ik de Etos Make-up Primer Water en daarnaast ook de Face & Body glitter! De primer was in de aanbieding en ik zag al goede reviews hierover. De glitters trokken gewoon mijn aandacht. Lees zeker verder hoe de Make-up Primer Water en Face and Body Glitter bevallen!

Etos Make-up Primer Water Prep & Prime

Dit is zo’n primer die je voor je make-up op doet door het op je hoofd te sprayen. Het idee is dat je make-up dan langer blijft zitten.

Ik spray de primer op m’n gezicht. Het is best wel een natte primer, dus ik dep het uit op m’n gezicht. M’n gezicht voelt nu een beetje plakkerig aan. Het voelt eigenlijk hetzelfde aan als wanneer ik de Nivea Aftershave Balm gebruik als primer. Hierna breng ik mijn make-up aan en ziet het er zo uit:

Make-up zit er in ieder geval netjes op. Nu alleen de vraag of het ook daadwerkelijk iets doet! De volgende foto is een paar uur later:

M’n make-up zit er nog goed op! Het is wel wat versleten, maar niet drastisch. Ik heb wel het idee dat het helpt en mijn make-up langer laat zitten.

Afgelopen zondag had ik de spray ook gebruikt, terwijl het super warm was in de zon. Ik had een full face make-up look op met foundation en alles. Na 8 uur zat m’n make-up er nog steeds netjes op en niet eens heel glimmend:

Enige nadeel vind ik dat de spray best wel geconcentreerd sprayt. Als dit een fijnere mist was geweest, was hij helemaal top. Ik heb hem één keer gebruikt na al mijn make-up aanbrengen. Toen heb ik deze in de lucht gesprayd en ben ik er doorheen gelopen. Of het echt effect heeft gehad durf ik niet te zeggen.

Etos Face & Body Glitter

Make-up Primer Water en Face & Body Glitter

Deze Face & Body glitter kwam ik tegen bij Etos en ik was verliefd op de glitters. Dit moest ik gewoon hebben. Hopelijk is het nog in de winkels te vinden. Het is onderdeel van een Limited Edition Holographic Make-up en ik las dat het in maart en april te koop zou zijn.

Ik ben voor de kleur Fairy Dust gegaan een witte glitter met holografisch effect erin. Eigenlijk hebben de glitters multicolors wat ik zelf wel een heel leuk effect vind geven. De glitters heb ik aangebracht op mijn ooglid:

Make-up Primer Water en Face and Body Glitter

Van te voren heb ik een klein beetje gezichtsprimer op m’n ooglid aangebracht en de glitters bleven verrassend goed zitten. Ze vielen er de loop van de dag niet af. Op de twee vergelijkingsfoto’s hierboven draag ik ze ook en zie je na een paar uur nog steeds zitten.

Conclusie Make-up Primer Water en Face and Body Glitter

Ik heb wel het idee dat de primer echt wat doet. Het enige wat ik minder vind, is dat de mist zo waterig is. Hierdoor moet je het alsnog deppen op je gezicht en is niet handig als finish spray. De glitter vind ik heel leuk! Multifuntioneel, want niet alleen op je gezicht is het leuk, maar ook op je nagels bijvoorbeeld.

Wat voor primer gebruik jij?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

    1. Aw wat jammer dat ze er geen losse glitter bij deden! Die stond wel samen in de stand. Ik had dan weer geen primer (vond die van Etos beetje gek aanvoelen), maar dat heb ik beetje creatief opgelost. Onderhand heb ik er wel eentje van de Primark die in de aanbieding was voor een euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge