Mooi de feestdagen door met een Natuursieraad

Diamonds are a girl’s best friend…. maar natuursteen kan er ook wat van! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb al sinds ik klein meisje ben een fascinatie voor natuurstenen. Ik heb ook een zakje met allerlei natuursteentjes met een hangertje eraan die aan een ketting kunnen. Je kan je voorstellen dat ik het super leuk vond toen Natuursieraad mij benaderde! Zij hebben sieraden met natuursteen die next level zijn in vergelijking met mijn stenen hangertjes. Kijk je mee?

natuursieraad

UMA: zilveren oorhangers met maansteen 

Ik koos deze prachtige oorhangers uit met maanstaan. Ze heten UMA en ze zijn nog mooier in het echt dan op de site van Natuursieraad.

Ze komen mooi verpakt in een kartonnen sieraden doosje. Het geeft een bewuste en duurzame look. In het kussentje zitten inkepingen voor allerlei sieraden, mocht je nog andere sieraden in het doosje willen bewaren of herbruiken.

De oorhangers hebben een hele mooie zilveren afwerking. Zelf ben ik ooit wel eens van dit soort oorhangers verloren doordat er geen achterkantje op zit. Dus als tip geef ik even mee om zo’n klein plastic achterkantje om de hangers te doen. Deze vind je wel eens extra op oorknopjes zodat de achterkantjes niet van de houder afgaan!

De maansteen heeft een mooie ovale vorm. In tegenstelling tot mijn andere steentjes die een random vorm hebben. De kleur is over het algemeen wit, maar in bepaald licht heeft het een prachtige blauwe gloed. Laat ik nu net ook vooral sieraden hebben met saffier, dus dit blauw past er perfect bij!


Check de highlighter.

Sinds ik ze in huis heb, draag ik ze eigenlijk elke dag. Ze zitten heerlijk, irriteren niet en zijn ook totaal niet zwaar. Ik voel ze eigenlijk niet zitten. Soms heb je wel eens dat je haar of iets anders in knoop raakt met oorhangers, dat heb ik met deze totaal niet. Ze zijn super glad en netjes afgewerkt.

Zoek je nog een cadeautje voor iemand die van mooie natuurstenen in sieraden houdt neem dan zeker even een kijkje bij Natuursieraad! Ze hebben nog veeeeel meer mooie dingen!

Conclusie Natuursieraad

De kwaliteit van de UMA oorhangers is echt super mooi en niet eens heel duur! Ze kosten € 24,95. Toen ik het doosje opende ging mijn hartje echt wel sneller kloppen! Ze waren nog mooier in het echt dan ik had verwacht. Ik raad wel aan zo’n klein plastic achterkantje te gebruiken, om de oorhangers niet kwijt te raken. Dat zou namelijk zonde zijn! Verder is het een prachtig sieraad die je wat extra’s geeft!

 

Wat voor sieraden draag jij tijdens de feestdagen?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge