Getest: Kruidvat Super Lash Serum Voor Langere Wimpers

Lange wimpers? Wie wilt dat nu niet? Ik zag bij Vera Camilla een verbluffend resultaat met het Kruidvat Super Lash Serum en wilde dit zelf ook uitproberen. Mijn wimpers zijn niet super kort, maar heel lang zijn ze ook niet. Vaak heb ik ook ongelijke wimpers, dat de één net wat korter is dan de ander. Hierdoor kunnen ze ook eigenwijs doen wanneer ik mascara aanbreng. Of het gebruik van het Kruidvat Super Lash Serum heeft geholpen laat ik je vandaag zien!

Kruidvat Super Lash Serum belooft dat er na zestien weken resultaat is. Ik heb het serum nu tien weken in gebruik. Ik merk nu zelf al resultaat, daarom maak ik er nu al een post van.

Kruidvat Super Lash Serum

Mocht je Kruidvat Super Lash Serum willen aanschaffen, lees goed de bijsluiter. Er zitten bestanden in die voor allergische reacties of irritaties kunnen zorgen. Er mag dan ook geen product in je ogen terecht komen. Ik heb verder nergens last van gehad en ben het dus blijven gebruiken.

Het Kruidvat Super Lash Serum komt in een soort eyeliner verpakking met een kwastje. Voor het slapen gaan breng je het aan als een soort eyeliner en alleen bij de bovenste wimperrand. Met de onderste wimperrand doe je niks.

Links mijn wimpers op 28 april en rechts op 5 juli zonder mascara:

Mijn wimpers lopen blond uit, dus het is lastig te zien hoe het resultaat is zonder mascara. Zelf vind ik vooral dat ze voller zijn en iets donkerder zijn geworden bij de wortel.

Links mijn wimpers op 28 april rechts mijn wimpers op 5 juli met één laagje Glam and Doll mascara van Catrice:

Conclusie Kruidvat Super Lash Serum

Zo op de foto’s lijkt het resultaat niet mega spectaculair, maar toch moet ik erbij zeggen dat ik zelf wel echt verschil merk en zie. Mascara gaat ook veel makkelijk op m’n wimpers en zit sneller mooi. Ik merk ook echt wel verschil in lengte en hoe vol mijn wimpers zijn. Ze zijn minder rommelig en er is veel minder lengte verschil. Ik heb trouw elke avond een laagje Kruidvat Super Lash Serum boven mijn wimperrand aangebracht. Ben benieuwd of ze over zes weken nog langer zijn geworden! Heb jij het ook al geprobeerd?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge