Getest: Lidl Scheermes Cien Shark 5-Blade

Scheren, dat doen we bijna allemaal wel toch? Ik gebruik al jaren wegwerp mesjes (Wilkinson Extra Sensitive) en ze waren bijna op, dus een mooie gelegenheid om wat nieuws te proberen! Al enige tijd was ik erg benieuwd of het luxere Lidl scheermes van Cien, wat zou zijn.  De scheermesjes van A-merken vind ik altijd belachelijk duur en scheren is scheren toch?

De houder en één mesje kosten € 3.39, goede prijs als je het mij vraagt en het vergelijkt met de A-merken. De navul verpakking met vijf mesjes kost € 4.79. Dit scheermesje is eigenlijk voor mannen, maar ik ben van mening dat haar haar is en het niet uitmaakt of het voor mannen of vrouwen bedoeld is. De wegwerpmesjes die ik al jaren gebruik, zijn ook eigenlijk bedoeld voor mannen en vaak goedkoper dan precies dezelfde dan de roze variant voor vrouwen.

Het scheermesje heeft een technologie met vijf mesjes en daarnaast nog een enkel mesje bovenop om precies bij te werken. Dat laatste zal ik denk ik niet nodig hebben.

 

De vormgeving vind ik zelfs best wel stylish, zwart met wit, ik houd wel van die kleuren, lekker neutraal. Nu nog de vraag of hij ook lekker werkt!

Na de eerste twee keer scheren had ik beetje uitslag. Ik denk dat dat kwam, omdat het mesje nog super scherp was. Daarna heb ik nergens meer last van gehad. Resultaat is glad. Het scheermesje blijft goed scherp en er blijven geen haartjes tussen de mesjes hangen. Ik heb hem nu ruim een maand in gebruik en hij is nog steeds niet bot. Wel gaat het afneembare deel er na een maand ineens heel gemakkelijk vanaf. Tijdens het scheren heeft dat geen problemen opgeleverd verder.

Wel heb ik één keer een ongelukje gehad met dat enkele ‘trim’ mesje op mn knie, maar af en toe ben ik ook gewoon onhandig met scheermesjes. Hoe vaak ik wel niet mijn enkels heb open geschoren. Maak in ieder geval geen gekke bewegingen, dan gaat het gewoon goed! Ik zag van de week bij een grotere Lidl, dat ze ook een roze variant hebben voor vrouwen, zo’n zelfde systeem met houder en navul mesjes. Bij de kleinere Lidl waar ik was, hadden ze alleen de wegwerpmesjes. Deze was wel duurder dan de mannen variant, maar heeft dat trim mesje in ieder geval niet.

Conclusie Lidl Scheermes

Over het algemeen ben ik erg positief over dit Lidl scheermes. Het gaat veel langer mee dan de wegwerpmesjes die ik gebruikte. Daarnaast geeft het ook een gladder resultaat. Ik had de navul verpakking nog niet gekocht, omdat ik eerst wilde weten of het wat zou zijn. Deze ga ik zeker nog halen!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

  1. Het nadeel van de Cien shark met 5 mesjes is dat Lidl de navulmesjes uit het assortiment heeft gehaald. Dus geen alternatief voor dure mesjes

    1. Bij Lidl waar ik de houder kocht, hadden ze gisteren nog wel de navul verpakking. Gelijk maar drie meegenomen voor ‘t geval het inderdaad op=op is.

  2. gewoon nog bij de Liddle verkrijgbaar, net nog gezien,”hoezo eruit¿!?”.. Soms zijn ze er even niet of denkt ‘n Liddle medewerker simpel of zonder zín en zegt zoiets dan! Liddle Engeland had ze ook nog, wel is verpakking en model daar ietsje anders, mooier ook.. Ook erglokaal kan ‘n manager vinden dat het te weinig verkocht wordt (toch kapitaal wat er staat..) en besluit tot een stop, vaker is dit tijdelijk dán definitief. Vaak helpt attenderen van 1 of meer naar de zaak manager v. dat filiaal

  3. Nadat ik ook zeer tevreden was over deze scheermesjes, heb ik een nieuwe set gekocht, omdat de passende mesjes niet meer leverbaar waren.
    ZEER teleurstellend: de mesjes lopen vol en zijn (bijna) niet schoon te krijgen.
    0,0 sterren!

  4. Ik heb een vraag de houder van de mannen cien mesjes past die ook voor de vrouwen mesjes kan hem niet krijgen bij mijn lidll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge