Halloween Look | Lexa uit The 100 | Super makkelijk & snel!

Lexa uit The 100

Is het Batman? Nee! Het is Lexa! Samen met mijn vriend kijken we de serie The 100. Een serie die zich 97 jaar na een nucleaire oorlog afspeelt waarin al het leven op aarde is vergaan. Een groep mensen zijn toen naar de ruimte gevlucht. Ze sturen 100 jongeren naar ‘de grond’ om te zien of er na 97 jaar valt te leven. In het tweede seizoen is Lexa de leider van de ‘Grounders’. Een groep mensen die toch nog op aarde bleken te leven. Toen Lexa in beeld kwam met haar oorlogs make-up wist ik gelijk wat mijn Halloween look ging worden!

Lexa 

Afbeelding gevonden @TheLexaShow

Wanneer de oorlog is verklaard, heeft Lexa heeft d’r ogen zwart gemaakt met een soort druppel/traan effect naar beneden. In het midden zie je een soort munt. Dit wordt alleen gedragen door de leider van de grounders.

Haar

Mijn haar heb ik half opgestoken. Mocht je de tijd hebben, dan is het leuk om een deel naar achteren in te vlechten en om in het haar dat los hangt ook wat vlechtjes te maken.

Basis

Als basis heb ik twee foundations met elkaar gemist. True Match foundation van L’Oréal in de kleur 1N Ivory en Liquid Coverage foundation van Catrice in de kleur 010 Light Beige. De boel heb ik afgepoederd met Essence All About Matt Fixing Compact Powder, een transparante poeder.

Gezien Lexa wat bruiner is heb ik Sun Kissed Bronzer van Rimmel gebruikt. Ik heb dit op mijn voorhoofd aangebracht, op mijn kaak en rondom mijn sleutelbenen. Eigenlijk had ik het ook nog als contour gewild, maar ik was te enthousiast en was al begonnen aan mijn zwarte look en had niet bedacht dat dit over mijn wang ging. Mocht je contour willen, doe dit eerst!

Oorlogs make-up

Ik heb oogschaduw primer van Too Faced op mijn oogleden aangebracht, zodat het zwart niet teveel kan gaan schuiven op mijn oogleden. Daarna heb ik met een oogpotloodje van Essence de contouren getekend.

Op de neus is een stuk niet zwart, daarna gaat het vanaf de wenkbrauwen richting de haarlijn. De onderste lijn heeft traan vormen. Het hoeft allemaal niet heel netjes en perfect. Lexa gaat op oorlogspad, gedurende het gevecht wordt het ook steeds meer vervaagd. In de ene scene is ook meer donker of lichter, zijn het drie tranen of juist meer. Doe dus vooral wat je zelf mooi vindt!

De contouren heb ik met hetzelfde oogpotloodje ook helemaal ingekleurd, ook de waterlijn van mijn ogen. Houd er rekening mee dat bijna je hele potloodje eraan op gaat. Je kan natuurlijk ook schmink gebruiken, maar dat had ik niet in huis.

Met zwarte oogschaduw uit het Morphe Brushes 35B palette ga ik over de zwarte oogpotlood heen. Op de manier poeder ik de crèmige potlood substantie af, hierdoor blijft het langer zitten en geeft het minder af. Als laatste vervaag ik de randjes met een stevige blending brush van de Hema.

Lexa draagt een muntje tussen haar ogen. Ik ging op zoek tussen mijn sierraden en vond dit rondje als onderdeel van een oorbel het beste in de buurt komen. Later kwam ik uiteraard een beter rondje tegen bij een ander sierraad. Ik heb deze vastgemaakt met glitterprimer, maar ik zou normale wimperlijm aanraden die transparant opdroogt om het de hele dag/nacht te laten zitten. Ik wilde alleen mijn oorbel niet verpesten. Mocht je niks kunnen vinden, dan kan je nog altijd met een gouden eyeliner of oogschaduw een muntje tekenen.

Lipstick

Op mijn lippen heb ik een licht nude kleurtje ‘Salute’ van Rimmel. Lexa heeft niet echt lippenstift op, daarom heb ik een kleur genomen die dicht bij mijn eigen lipkleur ligt.

Extra

Mocht je de look nog wat te braaf vinden, je kan er altijd nog bloed aan toe voegen! Na de gevechten zit Lexa vaak ook helemaal onder het bloed, dus dat maakt het extra Haloween! Ze heeft een before battle en after battle look. Wil je op pad met extra attributen bij deze look? Neem een zwaard mee!

Op zoek naar meer Halloween inspiratie? Bekijk dan ook de Halloween look van Make-up e.d.! Of bekijk mijn look van vorig jaar!

Als wat ga jij dit jaar met Halloween?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge