HEMA Eyebrow Pomade Blonde | Nieuwe Holy Grail?

Het juiste wenkbrauw product (kleur) vinden kan nogal een zoektocht zijn. Zo heb ik na jaren zoektocht een favoriet gevonden, het wenkbrauw setje van Catrice. De lichtste poeder is precies mijn kleur en hij blijft top zitten en met poeder vind ik het resultaat natuurlijk. Alleen, het nadeel is, de helft van dat setje gebruik ik niet, de donkere kleur is te donker. Ik bewaar ze en geef ze vaak weg aan anderen die wel de donkere kleur kunnen gebruiken, maar toch zonde. Daarnaast gaat hij ook super snel op. Vandaar dat ik na een aantal goede reviews mijn kansen waag voor deze: HEMA Eyebrow Pomade in de kleur Blonde.

HEMA Eyebrow Pomade Blonde

HEMA Eyebrow Pomade

Normaal werk ik met een poeder en dat resultaat vind ik mooi zacht en natuurlijk ogen. De harde lijnen trend vind ik niet mooi. Echter wordt daar wel vaak een crème achtig wenkbrauwproduct voor gebruikt. Zoals de pomades van Anastasia Beverly Hills. Deze van de HEMA heeft vast en zeker zijn inspiratie daar ook vandaan. Alleen is deze lekker budget. Nu nog hopen dat de kleur en substantie fijn is!

De kleur Blonde (54):

Wanneer je al wat vaker foto’s van mij hebt gezien, zal je je misschien afvragen blond? Je bent toch brunette? Klopt! Op één of andere manier zijn de blonde kleuren altijd wel beter voor mijn wenkbrauwen. De brunette kleuren zijn vaak te donker of te warm. Daarnaast las ik al dat dit ook bij de HEMA kleuren het geval is. De blonde valt best wel donker uit en is assig van kleurtoon. Terwijl de bruin kleur heel donker uitvalt en meer warm is.

De kleur is goed op te bouwen. Links is dik aangebracht en rechts is heel licht aangebracht. Je ziet al dat de kleur nog best wel donker is voor blond dus.

Aanbrengen HEMA Eyebrow Pomade

Dit is mijn wenkbrauw zonder product. Mijn wenkbrauw zelf is best aanwezig en heeft een goede vorm. Toch teken ik ze bij. Aan de vorm doe ik niks, ik vul ze voornamelijk in. Dit geeft naar mijn mening een meer sprekend gezicht.

Hier is mijn ingekleurde wenkbrauw. Ik gebruik een schuin afgesneden kwastje en vervaag de scherpe lijnen met een spoolie. De HEMA Eyebrow Pomade brengt fijn aan en is goed te vervagen. De kleur is best wel goede match, moet ik zeggen! Niet te donker en ook niet te warm. So far so good!


Lipstick: Trendsetter

Voor een beter beeld zie je hier mijn totale look. De kleur matcht goed met mijn haar en eigen kleur wenkbrauwen. De kleur is niet te donker, waardoor mijn gezicht niet te hard wordt.

Volg je me al op Instagram?

Houdbaarheid HEMA Eyebrow Pomade

Toen ik de swatch van mijn hand afhaalde merkte ik het al: dat ging niet heel makkelijk! In de praktijk blijft de HEMA Eyebrow Pomade ook goed zitten. Blijft de hele dag zitten en overleeft ook sporten! Aan het einde van de dag moet ik zelfs een beetje moeite doen om het eraf te halen. Geen zorgen dus of het wel blijft zitten!

Conclusie HEMA Eyebrow Pomade Blonde

Ik ben enthousiast! Met deze HEMA Eyebrow Pomade valt er ook een naturelle wenkbrauw te maken. Als je de scherpe lijnen meer digt, dat kan met deze ook! Ik vervaag ze alleen weer. De kleur ‘blonde’ is goed voor brunettes en blondines die niet al te lichte wenkbrauwen hebben, maar ook niet heel donker. Heel fijn dat de kleur niet warm uitvalt. Er valt goed met het product te werken, het brengt goed aan met een schuin afgesneden kwastje! Daarnaast blijft het ook super goed op z’n plek zitten.

Ik denk dat ik de Catrice kleur alsnog perfecter vind, maar deze heeft een welverdiende tweede plaats. Ik verwacht wel dat deze een stuk langer meegaat, want er is een stuk minder product nodig en er zit meer in het potje (6 gram v.s. 4 gram (2 gram per kleur)).  Daarnaast gaat er ook geen product verloren, gezien ik de donkere kleur van Catrice niet gebruik. De HEMA Eyebrow Pomades kosten 5 euro en zijn te koop bij de HEMA!

Wat is jouw holy grail?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

    1. Bedankt! Haha echt hè, maar ik heb wel vaker met de blonde wenkbrauw kleur en match. De brunette kleuren vind ik vaak te donker en te hard staan bij mij.

  1. Was al erg benieuwd welk product het was! En ook naar dit product, ik vind ook de meeste vaak te warm/rood van kleur. Ga ‘m dan toch misschien eens proberen 🙂 ik ben van de A/B pommade en dit scheelt wel heel veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge