Holografische Nail Art met producten van Beauty Bigbang

Ik vind het altijd leuk om met mijn nagels bezig te zijn en wanneer ik de tijd heb om zelfs een nail art te maken. Ik ben er verder geen pro in en probeer altijd maar wat. Deze keer ga ik aan de slag met een holografische nail art. Het is niet puur een tutorial, ik probeer namelijk een aantal producten uit.


Door Beauty Bigbang werd ik benaderd of ik nail art producten wilde proberen. Ik had geen idee wat Beauty Bigbang was. Na wat googlen kwam ik erachter dat het eigenlijk een Chinese webshop is, die zich alleen richt op beauty producten. Make-up vanuit China durf ik niet zo goed aan, gezien ik liever make-up gebruik dat door de EU is goedgekeurd. Nail art producten en tools aan de andere kant, koop ik zelf normaal ook altijd via eBay.

Dit zijn alle producten die ik heb uitgekozen om uit te proberen.

Peel Off Liquid Cuticle Protector Tape

Dit is van dat spul dat je om je nagel heen doet op je huid. Het is eigenlijk een soort lijm. Op deze manier kan je gewoon knoeien, je haalt de tape ervan af en er zit niks naast je nagels.

Ik ben hier al een tijdje benieuwd naar. Tijd om te proberen!

Op mijn wijsvinger is het al opgedroogd en op mijn middelvinger is het nog nat. Het is vrij vloeibaar en het stinkt best wel, het droogt wel heel snel op.

En al mijn nagels van een laagje voorzien. Ik heb al een basecoat op, ik gebruik een nagelverharder van Etos.

Ik ga voor deze nail art een ombre effect doen! Hier heb ik al eerder een blogpost over gemaakt, voor als je wilt weten hoe je dit precies moet doen. Met deze techniek heb je normaal gesproken een hoop geknoei doordat je met nagellak op een sponsje gaat stempelen op je nagel.

Holographic Rainbow Pigment

Naar dit product ben ik toch het meest benieuwd. Het is een poeder, die je op je nagel doet, je wrijft met dat make-up sponsje en er ontstaat een holografisch effect. Ik heb dit alleen nog maar gezien bij gellak en daarbij heb je dus dat wanneer het onder de lamp vandaan komt de lak plakkerig is. Ik heb geen idee of het met normale nagellak ook gaat werken dus, ik hoop van wel! Nadat ik klaar was met het ombre effect stempelen heb ik topcoat aanbracht. Voordat de topcoat helemaal droog was heb ik een ruime hoeveelheid poeder aangebracht over mijn gehele nagel en ben ik gaan wrijven. Pas bij het wrijven komt de magic naar voren:

OMG OMG OMG WAUW! Het werkt gewoon! Echt heel erg tof effect, zeker met dat ombre effect eronder. Ik vind het heel erg vet geworden als zeg ik het zelf.

Ik heb er nog even een gifje van gemaakt, om het holografische effect goed vast te leggen. Dit is nog voor ik een topcoat over de poeder heb aangebracht, omdat ik niet zeker was of dit alles zou verpesten. Het effect blijft gelukkig gewoon na een topcoat aanbrengen!

Daarna heb ik de tape eraf gehaald met een pincet, het ging er heel erg gemakkelijk vanaf.

Bij mijn duim nam de tape helaas ook wat van mijn nagellak mee, waardoor er scheuren zijn ontstaan. Bij de rest van de nagels ging bijna alles wel gewoon goed eraf. Kan zijn dat dit een handigheidje is.

Met alle tape eraf ziet mijn manicure er zo uit. Alleen de randjes zijn niet heel mooi, die heb ik nog wel bijgewerkt met nagellak remover. Verder scheelt het wel enorm veel schoonmaken en tijd, gezien dat allemaal op de tape terecht is gekomen.

Mixed Color Rhinestone

Om de nail art af te maken heb ik voor een zakje gekozen met allerlei verschillende rhinestones in verschillende maten, vormen en kleuren. Altijd leuk om je manicure mee op te fleuren, of om toe te voegen aan een ooglook.

Ik pik de steentjes op door het puntje van een cocktailprikker nat te maken, dan kan je het steentje heel gemakkelijk oppakken en precies plaatsen.

Je kan nagellijm gebruiken om de steentjes mee vast te zetten. Zelf gebruik ik topcoat. Eerst een beetje waar het steentje komt, en daarna nog eroverheen met topcoat. Dan blijft het zeker goed zitten!

Mermaid Dust Brush

Als laatste koos ik voor deze kwast. Die gaat een tijdje terug ter ronde in beautyblog land en ik vond het er erg interessant uitzien voor contouren. Deze is natuurlijk niet de ‘echte’. Het is niet per se een nail art tool. Ik heb hiermee wel het overtollige holografische poeder weggehaald van mijn ringvinger. Verder heb ik hem nog getest als foundation brush, dit doet hij lekker snel en zeker niet verkeerd! Toch vind ik een sponsje mooier werken. Als contour brush vind ik hem helaas minder fijn. Ik dacht dat deze daarvoor ideaal zou zijn, maar de haren zijn te stevig en daardoor blendt de kleur niet lekker uit.

Het uiteindelijke resultaat van de holografische nail art:

Conclusie Beauty Bigbang:

Waar je op bijvoorbeeld eBay goed moet zoeken naar iets met de goede zoek termen, staat op Beauty Bigbang alles overzichtelijk verdeeld in categorieën. Daarnaast heeft het ook gratis verzending (wereldwijd). Over de producten die ik heb uitgekozen heb ik verder niks op aan te merken. Ik ben zelfs positief verrast door de holografische poeder. De kwast is jammer genoeg niet helemaal mijn ding, misschien dat hij voor anderen wel werkt. Met de code LVAN10 kan je trouwens 10% korting krijgen bij Beauty Bigbang!

 

*Dit artikel bevat producten die mij zijn toegestuurd.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

18 reacties

    1. Dank je wel! Ja die steentjes maken het wel speciaal hè? De tape werkt wel een stuk beter dan alles weer van m’n nagels af poetsen. Was echt een stuk sneller klaar! Denk dat ik er wat handiger mee om moet gaan. Bij één nagel ging ‘t maar mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge