I Heart Makeup ‘I Heart Chocolate’ Oogschaduw Palette + Look

Ik ben groot fan van de chocolade paletten van I Heart Makeup. Ik kon het dus niet laten om het ‘I Heart Chocolate’ palette te bestellen bij de 1+1 op alle make-up actie van Kruidvat twee weken terug. Eerder had ik al drie andere paletten gescoord toen deze tijdelijk in de schappen lagen van de Kruidvat en Trekpleister. Tegenwoordig zijn alle paletten online te koop bij Boozyshop en Kruidvat. Benieuwd naar de swatches en of het I Heart Chocolate palette net zo fijn is als de andere drie die ik al heb? Lees dan verder! Verderop laat ik ook nog een ooglook zien!

Het I Heart Chocolate palette is dus in de vorm van een chocolade reep en de oogschaduw ruikt ook naar chocolade. Helemaal zelf bedacht is het niet, het is namelijk een dupe van de Chocolate Bar van Too Faced. Er zit een grote spiegel in het palette, vaak neem ik zo’n palette mee op reis, zodat ik een grote spiegel en oogschaduw in één mee heb. Alle kleuren hebben een naam, die staan op het plastic velletje dat erbij zit. Ik laat het plastic velletje altijd zitten trouwens, zodat de spiegel niet smerig wordt van de oogschaduw.

Swatches van het I Heart Chocolate palette:

Thank Friday – More! – Pleasure Girl – Meet Chocolate – Unforgivable – Love Divine
You Need Love – Piece Me Together – One More Piece – Love Torn – Stolen Chocolate
Smooth Criminal – Chocolate Love – You Need More – What A Way To Go – Endorphins Ready!

De pigmentatie van de oogschaduws is goed, alleen ‘Piece Me Together’ zie je voor geen meter op de swatch, maar aangebracht met een kwastje is de kleur wel zoals in de pan. Hij is alleen veel korreliger dan de andere kleuren. En ‘You Need Love’ zie je ook niet goed, maar dat komt doordat het bijna dezelfde kleur is als mijn arm, op de ogen zie je hem wel goed.

Ooglook:

Ik heb hier ‘Thank Friday’ in de crease aangebracht, ‘More!’ op het ooglid en binnenste deel van de onderste wimperrand, ‘What A Way To Go’ in de outer v en buitenste deel van de onderste wimperrand. ‘Endorphins Ready!’ heb ik in m’n binnenste ooghoek en onder m’n wenkbrauw aangebracht. Mocht je denken hoe dan? Verwijs ik je graag door naar dit artikel waarin ik uitleg hoe ik oogschaduw aanbreng. De foto is wat doffer geworden dan de kleuren in werkelijkheid waren trouwens.

Het is weer een mooi palette met een afwisseling van matte en glimmende kleuren, ik kan hem zeker aanraden. Daarnaast kan ik van chocolade paletten van I Heart Makeup ook het ‘Naked Chocolate’ palette en ‘Golden Bar’ palette aanraden. Die twee zijn toch wel mijn lievelings. Deze paletten zijn voor € 9,49 online te koop bij Boozyshop en Kruidvat.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

25 reacties

    1. Haha, ik ook en ze komen ook steeds weer met nieuwe! Toen de eerste drie bij Kruidvat lagen, had ik alleen de witte meegenomen. Had gewoon alles moeten kopen. Ik wil die zwarte ook nog, was helaas uitverkocht tijdens de 1+1 actie (en nu nog).

  1. Een palette in de vorm van een stuk chocolade, dat is toch geweldig! En dat voor die fijne, kleine prijs. Ik heb ze al vaker voorbij zien komen en ze blijven leuk. Wat ik dan weer niet wist was dat de oogschaduw ook naar chocolade ruikt. Blijf je dat ruiken als je het hebt aangebracht eigenlijk, of is het alleen subtiel aanwezig? Je hebt er in elk geval een prachtige ooglook mee gemaakt!

    1. Ja leuk zijn ze hè! Zijn ook echt heel fijn! Haha nee, je ruikt het niet meer als je ‘t op je ogen hebt. De geur ruik je alleen als je met je neus boven de oogschaduw hangt, zo’n zoet chocolade geurtje, erg subtiel hoor. En bedankt!!

    1. Thanks! Ja ik ben tegenwoordig wel kritischer in welke paletten ik koop. Heb ik de kleuren niet al..? Is de kwaliteit wel goed..? Moet zeggen dat ik al mijn vier chocolade paletten er altijd wel bij pak! Ze zijn wel echt heel fijn. Op mn wishlist staat nu Morphe Brushes 35B palette, met allemaal felle kleuren. Zoiets heb ik nog niet. Maar hij is out of stock bij boozyshop. Sinds kort wel weer terug op voorraad bij Morphe zelf, dus hoop dat Boozyshop ook weer heeft ingekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge