I ❤︎ Revolution | Goddess Of Faith | Triple Baked Highlighter

Goddess Of Faith

I Heart Revolution? Dat lees je goed, niet lang geleden zijn de namen I Heart Makeup en Makeup Revolution gefuseerd. Beide waren wel altijd al van Makeup Revolution (zo ver ik begreep). Ik vond het altijd al verwarrend dat deze highlighters en de chocolade paletten van I Heart Makeup waren, maar er ook Makeup Revolution op het doosje stond. Goede stap om er gewoon één naam van te maken! Tegenwoordig is het makkelijk verkrijgbaar bij geselecteerde kruidvat filialen, dat scheelt weer bestellen! Ik was altijd al benieuwd naar de highlighters en mijn oog was op deze kleur gevallen: Goddess of Faith. Benieuwd of het was is? Lees dan verder!

Verpakking:

Goddess Of Faith

Make-up dat verpakt is in een extra doosje verpakt is, vind ik altijd luxe uitstralen, terwijl deze highlighter maar zes euro is! Op het doosje staat de naam van de highlighter: Goddess of Faith.

Terwijl op de verpakking zelf Goddess of Love staat, het gaf me even verwarring! Maar op de achterkant staat alsnog Faith. Dus ik neem aan dat Goddess Of Love de overkoepelende naam is van de verschillende kleuren highlighters?

De highlighter is gevormd in een hartje en zit in een kartonnen verpakking, wat duurzamer is dan een plastic verpakking, maar het ook kwetsbaarder maakt.

Ingrediënten:

Mica, Talc, Dimethicone, Nylon-12, Magnesium Aluminium Silicate, Methylparaben, Propylparaben.
[+/-: CI 77891,CI77861, CI 77491]

Stiekem weet ik hier verder te weinig vanaf om er wat nuttigs over te zeggen, dus doe je eigen voordeel met deze lijst. Verder is de highlighter vegan en dierproefvrij!

Swatch:

De highlighter heeft een roze champagne kleur en dit leek me een hele mooie kleur op de huid. Ik had hem al vaker gespot, maar hij was steeds uitverkocht bij mijn kruidvat. Vandaar dat ik hem gelijk meenam toen het schap weer was aangevuld!

Op het gezicht:

Hier draag ik nog niks op mijn wangen.

Hier heb ik enkel Goddess of Faith aangebracht op mijn wangen. Het ziet er nog een beetje kaal uit zonder contour en blush, maar zo zie je wel de kleur van de highlighter goed. Het geeft een hele goede glans! De kleur lijkt zowel warm als koel. Denk dat vele deze kleur wel goed kunnen hebben!

Conclusie I ❤︎ Revolution | Goddess Of Faith | Triple Baked Highlighter

Goddess of Faith is een mooie budget highlighter van I Heart Revolution. Hij geeft veel glans, maar kan ook subtieler worden aangebracht. De triple baked highlighter blijft goed zitten en komt in een leuke hartvorminge verpakking! Goddess of Faith is onder andere te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen of webshops zoals Boozyshop.

Welke budget highlighter is jouw favoriet?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge