Ik deed mee met EchtePostIsCool 5.0! Dit heb ik gekocht en gekregen!

De hashtag EchtePostIsCool had ik al eens eerder voorbij zien komen en vroeg me af wat dit nu was! Toen ik op de blog van Northflix weer EchtePostIsCool voorbij zag komen, klikte ik meteen om te zien wat dit nu was. Een soort Sinterklaas met lootjes dus! Je geeft je op, daarna hoop je op een plekje, er doen in totaal maximaal 100 mensen mee. Je vertelt iets over jezelf in je lootje en daarna wordt er gehusseld en krijg je een persoon toegewezen! Altijd spannend! Met een budget van € 7,50 koop je cadeautjes voor diegene. Daarna doe je het op de post! Afgelopen zaterdag was de grote uitpakdag en daarom kan ik nu laten zien wat ik allemaal heb gekocht en gekregen!

Mijn lootje voor EchtePostIsCool:

Mijn lootje was Lobke! Een juf uit Leiden! Super handig, want zelf woon ik ook in Leiden. Ik herkende het adres ook al, het is een vrij nieuwe woning waar mijn vriendinnetje Hermien (die trouwens ook meedeed aan #echtepostiscool) ook is gaan wonen. *Stalker modus on!*. Helaas was Lobke niet op de buurtborrel, dus geen extra info van mijn vriendinnetje. Lobke had wel uitgebreid over zichzelf verteld, wat ze doet en wat ze leuk vindt en ook wat ze niet leuk vindt. Zo was ze weer begonnen met breien en zou ze graag nog een leuk breiboek willen. Daarnaast doet ze ook aan handlettering en houdt ze van maskertjes, thee en chocola na een lange werkdag en is blauw haar lievelings kleur. Kleuren waar ze niet van houdt zijn oranje en geel, toevallig ook de kleuren die ik had opgegeven! Daarnaast ben ik via Instagram full on stalker modus gegaan!

Wat ik heb gekocht voor EchtePostIsCool:

 1. Coloring puzzle for adults. Een puzzel die je zelf kan inkleuren. Ik zag op Instagram voorbij komen dat ze ging puzzelen. Als je van Handlettering houdt, houd je hoop ik ook van kleuren! Dus toen ik dit tegen kwam móest ik het meenemen voor Lobke!
 2. Het breien kon ik niet negeren. Ik had twee ideeën. Óf ik vind een leuk breiboek binnen budget óf ik print een patroon uit en koop hierbij de benodigde wol. Het is uiteindelijk het laatste geworden. Ik vond de breiboeken niet leuk genoeg en mijn breipatroontje wel. Op Instagram zag ik namelijk heel vaak Nijntje terugkomen en zelf vind ik Nijntje ook super tof! We hebben zelfs dezelfde Nijntje Pyjama! Dus ik heb een Nijntje breipatroon uitgeprint, ipv geel en oranje heb ik voor blauw en paars gekozen.
 3. Iets lekkers kon natuurlijk ook niet ontbreken en daarom gaf ik Lobke mijn lievelings chocola. Witte chocolade met kokos en crunch. Ik wilde namelijk ook graag iets van mezelf meegeven. Hopelijk vindt Lobke het ook lekker!
 4. Bij een stukje chocola is thee ook wel lekker, daarom ook nog drie theesmaakjes die ook mijn lievelings zijn. Chai Tea, zoethout en appel-kaneel. Mijn theesmaak is niet heel standaard, dus ik hoop dat ze het kan waarderen en anders moet ze het maar aan visite verpatsen!
 5. Als laatste kan Lobke nog bijkomen met een heerlijk avocado masker van Dr. van der Hoog.

Ik had alleen geen foto gemaakt van voor ik het had ingepakt, dus hier een foto van Lobke waar het is uitgepakt!

Wat ik heb gekregen met EchtePostIscool

Vet veel in ieder geval!! Wel negen cadeautjes! Monica van de blog Little By Me was degene die mij als lootje zat. Het zat allemaal in een mooie paarse doos!

Er zat ook een hele mooi kaart bij met een lief berichtje erin. Ik moest helaas nog even geduld hebben met uitpakken. Op de uitpakdag afgelopen zaterdag moest ik werken én ik wilde er eerst nog goede foto’s van maken voor het allemaal uitgepakt was. Ik ben dus extra vroeg opgestaan, helaas was ‘t een donkere ochtend én ging m’n batterij leeg. Dus na werk heb ik nog snel wat shots gemaakt en uitgepakt voor ik door ging naar ons werkuitje. Vandaag heb ik wel de tijd om erover te vertellen!

 1. Het eerste wat opviel toen ik de doos openmaakte, was de lucht. Alles rook naar een sterk zeepje, dit bleek een geurzakje te zijn met de geur groene thee en honing!
 2. Chit Chat Girls spel, een soort Truth or Dare, maar dan alleen met Truth.
 3. Stationery. Potloden, gum, lineaal, stift en een puntenslijper in een leuk patroontje!
 4. Bijpassend notitieboekje, altijd handig voor lijstjes en aantekeningen. Vind het design van het boekje ook erg leuk!
 5. Een sheetmask, dat heb ik nog nooit gebruikt, dus ik ben erg benieuwd hoe ie bevalt!
 6. Ketting met blaadjes, heel cute ook.
 7. Nailart stickers, roze panterprint op zilvere holografische achtergrond. Ben benieuwd hoe dat eruit ziet op mijn nagels!
 8. Zoethout thee, m’n lievelings!
 9. Bronzer van E.LF., een merk waar ik nog niks van heb! De bronzer ziet er mooi uit ook!

Echt niet normaal hoeveel cadeautjes dit zijn! Monica heeft echt d’r best gedaan! Ik ben er heel erg blij mee, vooral met de bronzer en sheet mask, daar ben ik het meest benieuwd naar! Super bedankt! Zelf vond ik het super leuk om iemand die voor mij onbekend is te creapen en wat leuks samen te stellen!

Deed jij ook mee met EchtePostIsCool? En wat vind jij van de cadeautje die ik heb gekocht en gekregen?!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

20 reacties

 1. Doordat ik veel dingen aan m’n hoofd had moest ik deze keer #EPIC overslaan maar ik kijk wel graag naar de leuke cadeautjes van anderen!
  Je hebt een gaaf pakketje samen gesteld, ik kan me voorstellen dat Lobke er heel blij mee is 🙂
  en zelf heb je ook leuke spulletjes gekregen!
  Dinja heeft onlangs geplaatst: Zwarte beautyproducten van de Action!My Profile

 2. Wat een superleuk initiatief! En wat een leuke cadeautjes zijn er allemaal voor dat bedrag. Ik heb het al een paar keer voorbij zien komen, misschien doe ik de volgende keer wel zelf mee 🙂
  Marloes heeft onlangs geplaatst: Vroege vogelMy Profile

 3. Ah ,wat bijzonder om te zien dat jullie er allebei zo veel werk van gemaakt hebben. Ik vind dit echt een super leuk initiatief. Het is inderdaad een leuk idee om er een zeepje in te doen, zo komt de heerlijke geur je al voor het uitpakken tegemoet. zulke dingen kan ik ook heel erg waarderen!

  1. Ik zag de versie hiervoor wel voorbij komen toen het al bezig was. Bij de afgelopen versie zag ik het oproepje om je op te geven toevallig op tijd! Hopelijk lukt het de volgende keer! Was erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge