Jarig! LvanR.nl bestaat vandaag één jaar!

een jaar

Hoera!! LvanR.nl bestaat vandaag precies één jaar! Op 6 maart 2017 kwam mijn eerste post online dat ik zou gaan beginnen met bloggen. Nu een jaar later staat er 74 berichten online! Dat is ongeveer anderhalve post per week. Ik vind het best wel knap van mezelf dat ik het al een jaar volhoud en er plezier aan heb!

Een blog starten begon vorig jaar met Carnaval toen een vriendinnetje zei dat ik eens een blog moest beginnen met mijn make-up looks en nail-art. Zelf had ik dit idee ook al een tijdje, maar ik dacht, dan ben ik de zoveeeeelste met een beautyblog. Ik heb de stap dan toch maar gewaagd! Spiegelreflex camera en statief van mn vriend geleend en foto’s maken van de beauty dingen die ik bij mezelf doe.

Toen ik de eerste reactie kreeg op een blogpost van iemand die ik niet kende, vond ik dat zó tof! Ook de eerste keer dat ik zag dat mijn blog via Google was gevonden! Én de eerste keer dat ik werd benaderd voor een samenwerking die ik ook interessant vond, vond ik ook heel bijzonder! Daarnaast heb ik aardig wat contacten opgedaan met mede-bloggers. Dat vind ik ook heel erg leuk aan bloggen, andere meiden ontmoeten met dezelfde interesses!

Ondertussen ben ik een aantal samenwerkingen verder, heb ik aardig wat make-up looks online staan en staan de volgende ook alweer op de planning! Voorlopig nog ideeën genoeg om over te bloggen, dus ik ben nog niet weg! Ik vind het fijn om mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen. Daarnaast wil ik jou als lezer bedanken voor het lezen van mijn blogposts!

Op naar het volgende jaar!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge