Jessup 15-delige oogkwasten set van Ebay/AliExpress

Stiekem komen bijna al mijn kwasten van eBay en doen ze het gewoon prima. Ik heb ook nog een paar kwasten van de Hema, Etos en eentje van MAC, die net zoveel kost als al m’n andere kwasten bij elkaar zo’n beetje. Toen ik bij Angela deze Jessup kwastenset voorbij zag komen, was ik verkocht. Deze moest ik ook hebben! Ze zien er namelijk nog beter uit dan mijn huidige eBay kwasten. Angela is er erg enthousiast over, maar ben ik dat ook?

Inhoud van de Jessup oogkwasten set van links naar rechts:

jessup

312 Detail Liner
237 Detail shader
317 Wing Liner
322 Brow Liner
226 Smudger
223 Petit Eye Blender
233 Cream Shader
142 Concealer Buffer
234 Luxe Smoky Shader
230 Luxe Pencil
231 Luxe Petit Crease
227 Luxe Soft Definer
228 Luxe Crease
221 Luxe Soft Crease
222 Luxe All Over Shader

De kwasten zien er mooi uit, ik koos voor zwart met goud, maar ze zijn ook in andere kleur combinaties. De blending kwasten voelen zacht aan, de liner kwasten voelen stevig aan, dus kwalitatief lijkt alles in orde te zijn!

Ooglook met de Jessup kwasten:

De ooglook die ik maakte voor bij de Tailored Lashes was met alleen Jessup kwasten gemaakt. Ik heb ze nu al een tijdje in gebruik en ben er erg over te spreken! Een paar favorieten:

  • 142 Concealer Buffer: Perfect om concealer onder je ogen en op andere kleine plekjes mee in te blenden, super mooi zacht resultaat.
  • 227 Luxe Soft Definer: Lijkt erg op de MAC 217, dus alweer een dupe! Hij werkt ook echt heel fijn!
  • 221 Luxe Soft Crease: Fijne fluffy kwast om lekker de oogschaduw randjes mee te blenden.
  • 233 Cream Shader: Deze vind ik fijn om oogschaduw mee aan te brengen
  • 237 Detail shader: Dit is een topper voor oogschaduw aan het onderste ooglid aanbrengen.

Er is eigenlijk maar één kwast waarvan ik niet zo goed weet wat ik ermee aan moet. Dat is de 222 Luxe All Over Shader, deze is te groot voor het oog en te klein voor het gezicht. Ik heb er highlighter mee proberen aan te brengen op het gezicht, maar dat werd niet mooi. Als iemand wel weet wat ermee kan, let me know!

Conclusie Jessup 15-delige oogkwasten set van Ebay/AliExpress

Deze kwasten zijn een aanvulling op mijn huidige kwasten. Ik had echt nog wat oogschaduw kwasten nodig en ik heb nooit heel veel zin om hier veel geld aan uit te geven. Deze set kost ongeveer 10 tot 13 euro, dat is dus minder dan een euro per kwast! Je kan ze kopen via AliExpress of eBay.

Waar heb jij je make-up kwasten vandaan?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

  1. Ugh, ik voel me zó opgelicht door Jessup! Maanden geleden besteld, nooit ontvangen. Steeds heen en weer gemaild en blijven zeggen ze dat ze het opnieuw zouden posten, nou never nooit dus.. geld kwijt! ?

    1. Hmm ik heb het bij een verkoper vandaan van eBay. Als je dat ook hebt en via PayPal of creditcard hebt betaald zou je via hun je geld terug kunnen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge