Simpele Kerstlook Met Etos Sparkling Eyeliner

Deze simpele kerstlook is niet al te lastig om te maken, maar wel super feestelijk! Ik liep een tijdje terug door de Etos en de Etos Sparkling Eyeliner van de kerstcollectie viel me op! Ik was al een tijdje op zoek naar een glitter liner en goud vind ik altijd erg mooi kleuren bij ooglooks. Helemaal als het kerst is! Kijk vooral mee om inspiratie op te doen voor je make-up op kerstdag! 

Ooglook met Etos Sparkling Eyeliner:

Voor deze ooglook heb ik het Naked Chocolate palette van I Heart Makeup gebruikt. Ik ben voor een bruine lichte smokey eye gegaan.

Een licht bruine kleur (1) heb ik als ‘transitie’ kleur gebruikt in de ‘crease’. Dit heb ik goed geblend met een blending kwast. Daarna heb ik een donkere bruine kleur (2) op het bewegend ooglid aangebracht. Om het geheel wat feestelijker te maken heb ik nog een bruine kleur met shimmer (3) aangebracht over het donker bruin heen. Zorg er in ieder geval dat de randen goed vervaagd zijn, dan ziet je oogschaduw er top uit! Ik highlight mijn binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw met een lichte shimmer kleuren (4), dit zorgt ervoor dat je een frisse/open blik krijgt.

De donkere bruine kleuren (2 & 3) breng ik ook aan op het onderste ooglid en daar blend ik het ook uit.

Tijd voor eyeliner! Eerst breng ik een zwarte eyeliner toe en maak ik een wing. Ben je niet goed met eyeliner, laat dan de wing lekker achterwege of laat de zwarte eyeliner helemaal achterwege.

Etos Sparkling Eyeliner

Daarna breng ik de gouden Etos Sparkling Eyeliner toe vlak boven de zwarte eyeliner, waardoor er dus een dubbele eyeliner ontstaat. De glitter eyeliner werkt trouwens top! Blijft goed op z’n plek zitten en is best wel egaal aan te brengen, wel twee laagjes nodig dan. Ik breng de Etos Sparkling Eyeliner ook toe aan het begin van m’n onderste wimperrand.

Nog even mascara aanbrengen en de ooglook is af! Ik heb Glam and Doll mascara van Catrice gebruikt.

Rest van het gezicht:

Ik gebruik True Match foundation van L’Oréal, ik meng de twee lichtste kleuren. Daarna gebruik ik Liquid Camouflage Concealer van Catrice in de kleur 010. Ik poeder af met een Pore Refining Powder van Essence. Voor mijn wenkbrauwen gebruik het Eyebrow Set doosje van Catrice.

Ik contour met contour powder van Etos in de lichtste kleur, voor blush gebruik ik mijn favoriet van MUA in de kleur BonBon. De highlighter komt uit het Glow Kit Gleam palette van Anastasia Beverly Hills.

Bij een kerstlook kan een rode lipstick niet ontbreken natuurlijk! Ik draag hier D for Danger van Mac Cosmetics!

Zelf vind ik de look wel erg geslaagd! Niet too much, maar wel heel feestelijk! Dof jij je extra op met kerst of niet? Ik vind het altijd wel leuk om lekker uit te pakken! Wat zijn jullie plannen met kerst trouwens? Ik vier eerste kerstdag met mijn familie en tweede kerstdag met m’n schoonfamilie! Op kerstavond heb ik een datenight met mijn vriend en gaan we naar Star Wars!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

14 reacties

  1. Oh, wauw. Super mooi. Die eyeliner en rode lipstick maken de look heel feestelijk, maar inderdaad niet té. Ik dof mezelf tijdens Kerst ook graag op, maar liefst ook niet too much. Jouw look vind ik daarom ook echt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge