Kiko Milano Vintage Rose 316 Velvet Passion Matte Lipstick

Deze lippenstift had ik gekocht als spelcadeau voor Sinterkerst, maar uiteindelijk won ik hem zelf! Deze kleur had ik uitgekozen, omdat ik dacht dat het iedereen wel mooi zou kunnen staan. Het is een draagbare roze kleur die niet te licht is, maar ook niet te donker. Naast een nagellakje die ik duizend jaar geleden in Italië kocht, heb ik verder niks anders van Kiko Milano. Hoor er altijd veel goeds over, dus ik ben erg benieuwd naar de Velvet Passion Matte Lipstick in de kleur Vintage Rose 316.

Op Instagram deelde ik de kleur al op mijn lippen:

Er waren veel positieve reacties op de kleur en dat verbaast me niks!

Verpakking:

Ik vind de huls heel chique! Er zit een magnetische sluiting in en dat voelt altijd zo luxe! Terwijl deze lipstick helemaal niet zo duur is.

Onderop kan je de soort lipstick vinden en het kleurnummer, de kleurnaam staat er dus niet op. De franse naam Rouge à Lèvres betekent namelijk letterlijk ‘rode lippenstift’.

Swatches:

Vintage Rose

Vintage Rose

De kleur Vintage Rose is een warme roze kleur. Best lastig om deze kleur vast te leggen! De ene keer is Vintage Rose meer roze en de andere keer meer peach.  Het is een roze die niet te licht is, maar ook niet te donker. Je ziet wel dat je lippenstift op hebt, maar het is ook niet te hard.

De formule vind ik erg fijn, ondanks dat het een matte lippenstift is, voelt Vintage Rose totaal niet droog aan. Wanneer de kleur slijt blijft er een stain achter, zodat je een mooie onopvallende slijtage hebt!

Conclusie Kiko Milano Vintage Rose 316 Velvet Passion Matte Lipstick

Stiekem ben ik erg blij dat ik het spelcadeau zelf heb gewonnen! Ik vind de kleur Vintage Rose echt heel mooi! Mijn gok dat deze kleur veel dames mooi zal staan klopt denk ik wel. Zeker omdat Vintage Rose niet heel licht is, maar ook niet te donker. De lipstick blijft zo’n 3 uur goed zitten, daarna blijft er een stain achter. De Velvet Passion Matte Lipsticks zijn € 6,95 en op het moment in de aanbieding voor € 4,85! Kiko Milano is te koop in hun online webshop of in een fysieke Kiko Milano winkel.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

18 reacties

  1. I love Kiko! Met name de lipsticks (en oogschaduws). Wat een ontzettende mooie tint! Deze staat je goed, meid! Deze tint zou mij eruit laten zien als een spookje, dus ga ik liever voor een bruin- en/of nude tint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge