MAC 217 Dupe 2.0!! Morphe Brushes M433 Pro Firm Blending Fluff

Een tijdje terug had ik al een MAC 217 dupe voor je, laatst stuitte ik weer op een dupe! Deze lijkt ook een stuk meer op de MAC 217. Het is een blending brush van Morphe Brushes!! De Morphe Brushes M433 kocht ik om geen verzendkosten te betalen bij Morphe Brushes. Na wat googlen kwam ik de M433 vaak tegen bij andere beautybloggers, dus leek me dit een goede koop. Eenmaal binnen vond ik de kwast wel erg op de MAC 217 lijken, dus deze kwast gaat de battle ook aan!

Uiterlijk Morphe Brushes M433 VS MAC 217

Morphe Brushes M433
Boven: Morphe Brushes M433, Onder: MAC 217

 

Zoals je wel kan zien lijken de twee kwasten ontzettend veel op elkaar qua uiterlijk! De haartjes hebben dezelfde vorm en kleur, maar ook de steel ziet er hetzelfde uit! De 217 voelt net wat zachter aan en de M433 voelt net wat harder en puntiger aan. Alhoewel ik de 217 nu wel al een tijdje in gebruik heb, kan het ook daaraan liggen natuurlijk.

 

Ooglook Morphe Brushes M433 VS MAC 217

Ik heb voor het oog links hier alleen de Morphe M433 gebruikt en voor het oog rechts alleen de MAC 217. Er zit een klein kleurverschil in, omdat ik mijn 217 niet had schoongemaakt. Hij gaf nog een beetje af van een eerdere look, terwijl dat effect weer mist bij de schone Morphe kant.
Links: Morphe Brushes M433, Rechts: MAC 217

 

Ik heb met beide kwasten een ooglook gemaakt met het Morphe Brushes 35O2 palette. Het resultaat is zo goed als hetzelfde. Er zit wel licht verschil in het blenden en aanbrengen. Met de MAC 217 vond ik het net wat lekkerder werken, maar dat kan ook liggen aan omdat ik de 217 er altijd erbij pak.

Conclusie Morphe Brushes M433 VS MAC 217

In praktijk vind ik de M433 iets stijver en puntiger aanvoelen dan de 217. De 217 voelt wat zachter en ronder aan. Kan er ook aan liggen, omdat ik de 217 al langer in gebruik heb, deze vond ik in het begin ook een stuk puntiger. Wel werkt de M433 heel fijn voor het aanbrengen en blenden van oogschaduws. Zoals je ziet kan je hier heel goed een volledige ooglook mee maken. Die er net zo goed uit ziet als met de 217. Ik heb 7 pond (€ 7,85) voor de Morphe M433 bestaald, wat een stuk goedkoper is dan de MAC 217 die voor 22 euro gaat!

Heb jij één van deze kwasten? Wat vind je ervan?

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge