MAC | All Fired Up en Flat Out Fabulous | Retro Matte Lipsticks

Met die hoge temperaturen van de laatste tijd lijkt het nu al zomer! Met dit weer krijg ik altijd zin om lekkere felle kleurtjes te dragen op mijn lippen. Zo voegde ik laatst All Fired Up en Flat Out Fabulous toe aan mijn collectie MAC lipsticks. Beide kleuren leken me super tof, ik kon ook echt niet kiezen dus ik nam beide. Het zijn twee hele vrolijke kleurtjes die top zijn voor de zomer en met dit weer!

Retro Matte

All Fired Up én Flat Out Fabulous zijn retro matte lipsticks. Deze finish van MAC is extra mat. Resultaat is super mooi, maar voelt wel een stuk droger aan dan de normale matte lipsticks van MAC. De houdbaarheid is wel goed doordat het een matte formule is. Ik merkte dat beide lipsticks goed creamy aan te brengen zijn en na een tijdje steeds matter opdrogen. Met mijn andere retro matte lipstick, Ruby Woo, is aanbrengen wel een stuk stroever.

All Fired Up en Flat Out Fabulous
Links: All Fired Up, Rechts: Flat Out Fabulous

All Fired Up

All Fired Up is een rood roze felle kleur. Het is een diep roze kleur richting rood. Op elke foto is de kleur ook weer anders en lastig vast te leggen, maar de kleur is wel waanzinnig mooi! Ik had ook nog helemaal niet zoiets! Dat is mijn afspraak met mezelf, niet een lipstick kopen die precies (bijna) dezelfde tint is als één die ik al heb.

Flat Out Fabulous

Flat Out Fabulous is echt een fel roze kleur. Ik dacht dat de kleur nog wat dieper/donkerder zou zijn, maar bij mij is de kleur echt fel roze. Ik houd er wel van! Echt een top kleurtje voor de zomer! Tevens nog een kleur die ik nog niet had.

Felle lipkleur combineren


Flat Out Fabulous

Een felle lipkleur combineer ik meestal met zwarte (boven) kleding. Op deze manier zal zo’n felle kleur niet snel vloeken met je kleding. Je kan natuurlijk ook voor wit gaan. Ik kies zelf vaak voor zwart, omdat ik wit niet mooi vind staan bij mezelf. Het is ook leuk wanneer je een kledingstuk heb met accenten in precies dezelfde kleur als je felle lipkleur om die ermee te combineren:


Ruby Woo

Daarnaast houd ik mijn ooglook rustig, lichte kleuren oogschaduw of helemaal geen oogschaduw en slechts alleen mascara. Ik vind dit altijd ideaal voor op werk wanneer ik in de ochtend weinig tijd heb. Dan lijkt mijn make-up look ineens toch een stuk meer. Wel moet het natuurlijk nog gepast zijn voor het type werk dat je doet.

Conclusie All Fired Up en Flat Out Fabulous

De kleuren All Fired Up en Flat Out Fabulous vallen mij helemaal niet tegen. Ik vind ze echt top! Zeker voor de zomer! De retro matte finish van deze twee lijkt iets minder droog dan een oudere retro matte lipstick die ik heb. Ze drogen echter wel net zo mat op. Na een tijdje merk je wel dat je er droge lippen van krijgt. Doordat het zo mat is, blijft het wel super goed zitten. Minstens 5 uur zonder maaltijden tussendoor. Ik vind alleen bijwerken na het eten vervelend. Ik heb toch het idee dat het daarna niet meer zo mooi zit en de slijtage brokkelig verloopt, dat heb ik met Ruby Woo ook. Slijtage zonder tussendoor bijwerken verloopt wel beter.

Draag jij felle lipstick kleuren in de zomer?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge