MAC Heroine Matte Lipstick | Voor opvallende lippen!

Bij mijn blogbericht over MAC Retro, zei ik al dat ik nóg een nieuwe kleur had gekregen voor kerst! Dat is Heroine! Deze laat ik vandaag zien. Het is een vrij gewaagde kleur en ik snap het helemaal als dit je ding niet is. Zelf vind ik opvallende kleuren ook erg leuk om te dragen. Ben je ook benieuwd hoe MAC Heroine op mij uitpakt? Scroll dan zeker even verder!

Swatch MAC Herione:

Heroine heeft een matte finish, maar is niet uitdrogend. MAC omschrijft de kleur als een ‘bright purple’. De kleur is ook echt heel paars. Ik wilde graag eens wat anders, iets wat ik nog niet had. Ik heb verder niks anders dat op MAC Heroine lijkt!

MAC Heroine in actie:

Again, let niet op de velletjes! De wintertijden zijn niet zo best. Met de matte formule heb je een goede houdbaarheid, maar voelt de lipstick niet vervelend droog aan. Tenzij je zelf al droge lippen hebt, dan is een verzorgende lipstick een betere keuze. Heroine laat een stain achter op de lippen, waardoor hij er zeker 4 tot 6 uur op blijft zitten en een kleine maaltijd overleeft hij ook!

mac heroine

MAC Heroine vind ik echt geweldig matchen met mijn oogkleur. Het is wel echt een kleur die goed opvalt, dus dat moet je wel durven. Zelf draag ik dan mijn oogmake-up verder vrij licht; alleen mascara en oogpotlood. Op de foto heb ik toevallig wel een ooglook op, die niet helemaal matcht met het paars.

Conclusie MAC Heroine:

Ik had altijd het idee dat MAC Heroine een stuk donkerder zou zijn, maar dat is dus helemaal niet het geval! Opvallend is de kleur wel en daar moet je van houden. Ik vind de matte formule van MAC heel erg fijn, de kleuren zijn mat, maar niet uitdrogend. Het voelt wel prettig aan. Tevens blijft de kleur stainen, waardoor je dus extra lang kan genieten van de kleur op je lippen en de kleur niet lelijk weg slijt. MAC is onder andere te koop bij Douglas, Hudson’s Bay en MAC Stores.

Wat vind jij van Heroine? Durf jij hem te dragen?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

20 reacties

    1. Hahaha, echt hè, zal ik het maar provoceren bij een volgend bezoekje? Diegene had pas ook een paarse broek aan, ook al vond ze zelf van niet! Het is inderdaad een heftig kleurtje! Misschien zie je me er binnenkort ook mee in het echt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge