Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish | Review

Highlighters. Kan je daar genoeg van hebben? I guess not. Ik heb er weer eentje voor je! Een tijdje terug was er 20% korting op Mac bij Douglas. Zoals je misschien al hebt gemerkt, ben ik erg fan van de lipsticks van Mac. De highlighters van Mac schijnen ook erg mooi te zijn en zaten al een tijdje in mijn hoofd. Ik twijfelde tussen de populaire kleur Soft and Gentle en Lightscapade. Uiteindelijk ben ik voor Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish gegaan.

Verpakking Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish

Hoe de verpakking eruit ziet, kan je denk ik zelf ook wel zien 😉 Het komt in een zwart kartonnen doosje en de highlighter zelf zit ook in een zwarte verpakking. Wel handig dat je erdoorheen kan zien welke kleur het is.

De highlighter heeft een prachtig marmer patroon van allerlei kleuren, champagne, roze, peach, licht blauw. Echt heel mooi!

Swatches Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish

Links zie je een normale swatch en rechts zie een swatch die uitgeblend is.

En het effect op mijn gezicht! Lightscapade is te omschrijven als een champagne kleur, wel een redelijk koele kleur. Je wordt er geen spiegeltje van, maar het is meer een natuurlijke maar toch wel aanwezige glow. Hij kan wel opgebouwd worden naar nog meer opvallend. Ik vind hem in ieder geval heel mooi. Wil je wel graag keihard shinen en iedereen verblinden, dan heb ik een super goedkoop alternatief voor je.

Conclusie Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish

Ik ben in ieder geval weer blij met mijn aankoop! Wel zo fijn, want heel goedkoop zijn ze niet. Ze kosten namelijk € 31,50 (zonder korting). De subtiele champagne kleur van Lightscapade vind ik heel mooi. Hij is denk ik ideaal voor vrouwen met een lichte huidskleur. Wil je liever een meer opvallende highlighter, dan zou ik voor een ander gaan. Hij is echt wel goed aanwezig, maar je verblindt je medemens er niet mee. Een mooie highlighter voor iedere dag, voor een feestje zou ik meer willen. Mac Lightscapade Mineralize Skinfinish is onder andere te koop bij Douglas of bij een Mac Store.

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

20 reacties

    1. Haha leuk hoe iedereen make-up weer anders gebruikt! Ik vind hem nog best wel subtiel en voor een feestje wil ik nog meer shine. Maar mijn dagelijkse make-up is wss ook meer dan van de meeste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge