MAC Matte Lipsticks Mehr en Taupe

Het is je vast niet ontgaan dat ik van MAC lipsticks houd….. 😉 Zo had ik voor mijn verjaardag Douglas bonnen gevraagd om onder andere weer wat kleurtjes te kunnen scoren. Ik heb geduldig gewacht tot er een kortingsactie was op MAC, want als een echte Hollander, houd ik ook van koopjes. Afgelopen weekend was het dan zo ver, MAC was weer eens in de aanbieding! Ik sloeg mijn slag en kocht vier kleuren! Vandaag laat ik er twee zien! Mehr en Taupe, ze hebben beide een matte finish.

Swatches Mehr en Taupe

mehr en taupe

Links is Mehr en rechts is Taupe. Het zijn beide lipsticks met een matte finish. Een finish die ik zelf erg fijn vind. Comfortabel op de lippen, maar wel een mat effect. Daarnaast blijven de matte lipsticks van MAC lang goed zitten, zeker wel 4 uur.

MAC Mehr

Mehr is de eerste kleur van MAC die ik kocht. Onderhand is ie zo goed als op! De kleur vind ik nog steeds erg mooi, dus ik kocht hem opnieuw! Mehr is een oud roze kleur met een matte finish. Eén van mijn favoriete finishes van MAC.

Altijd als ik deze lipstick in een look heb gebruikt, vragen mensen welke kleur ik draag. Zelf doe ik het ook. Als ik een mooie roze lip kleur bij een ander zie, is het vaak Mehr. Het is denk ik een kleur die veel vrouwen mooi zal staan. Hij is niet te licht en ook niet te donker. Dat vind ik fijn aan Mehr, lichte kleuren staan mij slecht. Dit is voor mij een perfect kleurtje voor alledaags en past bij bijna elke look.

MAC Taupe

Taupe is een warme kleur, een bruin oranje tint, die niet te donker en ook niet te licht is. Net als Mehr heeft Taupe een matte finish. Ik vond Taupe heel creamy aanbrengen en aanvoelen, meer dan mijn andere matte lipsticks van MAC.

Tegenwoordig ben ik meer into warme kleuren, vandaar dat ik voor Taupe ging. Taupe had ik al eens eerder op m’n lippen gehad bij de MAC counter en toen vond ik hem te oranje. Toch vind ik hem bij iedereen super mooi staan en kon ik hem niet loslaten. Aangezien ik nu vaker warmere kleuren kies in mijn make-up, had ik goeie hoop dat deze lipstick toch wel zal matchen met me. Ik ben blij dat ik hem heb genomen! Ik vind de kleur me toch wel mooi staan. Zeker wanneer ik een warme look maak. Ik heb veel koele kleuren lipsticks, die matchen niet zo mooi met warme ooglooks. Het is daarom ook zeker een kleur die niet iedereen mooi zal staan. Je hebt bij deze kleur wel een warme ondertoon nodig of een make-up look met warme kleuren.

Conclusie MAC Matte Lipsticks Mehr en Taupe

Met de kleuren Mehr en Taupe ben ik weer een blij meisje. Van Mehr wist ik al dat ie mooi en goed is. Met Taupe vond ik heel spannend of deze kleur me zou bevallen, maar hij staat me zeker mooi! Mocht je nog op zoek zijn naar kleurtjes voor alledaags dan zijn Mehr en Taupe beide een goede. Alleen zal Mehr bijna iedereen mooi staan en is dit echt een veilige kleur. Terwijl Taupe niet iedereen mooi staan en je toch een wat warmere ondertoon zal moeten hebben of je make-up look erop aanpassen. MAC is sinds gisteren weer in de aanbieding bij Douglas! Tot en met 2 april krijg je 20% korting. De normale prijs van een MAC Lipstick is € 19,50.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

16 reacties

    1. Dank je wel! Ik vind de matte formule van MAC heel prettig dragen en helemaal niet uitdrogend! De retro matte finish is wel heel droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge