MAC Mineralize Blush Warm Soul

Na duizend lipsticks van MAC en twee highlighters was ik wel eens benieuwd naar een blush van MAC! Bij anderen vind ik de Mineralizes Blushes super mooi staan, ook al ben ik zelf altijd meer fan van matte blushes. Ik twijfelde tussen Dainty en Warm Soul. Dainty hoor ik altijd bij iedereen van dat deze kleur altijd goed is. Toch trok Warm Soul me ook heel erg aan, omdat dit een mooie warme blush is. Deze is het uiteindelijk geworden! Kijk mee hoe deze op mij uitpakt!

Warm soul

Net na mijn aankoop kwam ik erachter via Lipstick en Cupcakes dat de kleur Warm Soul is vernieuwd. Laat ik nou net de kleurkeuze via internet swatches hebben uitgezocht. Ik vond hem in de winkel ook al net anders ogen op mijn hand. Laten we toch maar het beste hopen van de kleur! In vergelijking met de pan lijkt de mijne dus een stuk lichter dan die van Marrit.

Swatches

Links zie je een egale swatch van de kleur en rechts zie je de kleur meer uitgeblend, zoals je hem daadwerkelijk zou dragen. Het is een warme peach kleur, oranje met een vleugje roze en subtiele gouden shimmers erin. Eigenlijk precies wat ik in een blush zocht voor een natuurlijk uitziende blush.

Op het gezicht

Niks op mijn wangen

Warm soul

Warm Soul op mijn wangen

Warm Soul is echt een warme blush. Hij heeft een gouden glans en een peach kleur. In het echt is het wel minder erg oranje dan op de eerste foto, die is vrij gelig uitgevallen.  Zit ook echt een hint roze doorheen. Wel vind ik dat je veel blush nodig heb voor het gewenste effect. Van mij mag een blush best en beetje aanwezig zijn. Je zal in ieder geval niet snel uitschieten. 

Conclusie MAC Mineralize Blush Warm Soul

Warm Soul vind ik een hele mooie natuurlijk ogende blush. Qua kleur precies wat ik ook van een blush wil. Hij had van mij alleen wel gepigmenteerder mogen zijn. Ik moet nu wel vaak opnieuw aanbrengen om het gewenste resultaat te krijgen. Misschien draag ik veel blush, maar van mij mag het best gezien te worden. Ook weer niet zoveel dat je net een clown bent hoor. Ik heb het idee dat de voorganger van Warm Soul die pigmentatie wel had. Ik had hem namelijk ook in actie bekeken via YouTube filmpjes. Warm Soul pak ik er zelf wel vaak bij trouwens, want de kleur vind ik wel echt heel mooi. 

Wat is jouw favoriete blush kleur?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge