Mac Rebel Satin Lipstick | Review

Toen ik een tijdje geleden de twee andere Mac Lipsticks kocht. Had ik bij de counter ook Rebel geswatcht op mijn lippen. Ik vond hem wat fel in het begin, maar na een tijdje begon ie toch te wennen. Uiteindelijk nam ik deze kleur dus niet mee, maar hij bleef wel in mijn hoofd spoken. Vlak erna was er bij Douglas 20% korting op Mac en heb ik Mac Rebel toch nog gekocht.

Mac Rebel is een paars/roze kleur. De lipstick in de huls lijkt heel donker, maar in werkelijkheid valt dat dus wel mee. Het is een frisse en opvallende paars/roze kleur. De satin finish is bij Rebel anders dan ik gewend ben van de satin finishes. Rebel is veel meer glimmend. Daarnaast is de kleur ook meer doorschijnend dan andere lipsticks met een satin finish. Waardoor de kleur dus ook lichter is dan hij in de huls lijkt. Hij voelt daarbij wel veel comfortabeler op de lippen, doordat de formule meer glimmend is.

Doordat de kleur vrij doorschijnend is laat ie velletjes wel extra opvallen, dus van de voren scrubben is wel aan te raden. De lipswatch is op een andere dag genomen dan de full face foto. Ik was vergeten foto’s te maken van alleen mijn lippen. Vandaar dat je bij de ene wel velletjes ziet en bij de ander niet.

mac rebel

Op de full face foto is de kleur het meest accuraat. Ik vind Rebel vooral mooi wanneer hij net wat langer op mijn lippen zit en minder glimmend oogt. De kleur staint na verloop van tijd in de lippen, er blijft dan een fel roze kleur achter. Een kleur die ik zelf erg leuk vind, maar voor anderen misschien net iets te fel is. Hierdoor heb je wel extreem lange tijd, zo’n 5/6 uur, een kleur op je lippen en er blijft zelfs kleur aanwezig na het eten.

Conclusie Mac Rebel:

Mac Rebel heb ik onderhand al best wel vaak opgehad en ik word er erg vrolijk van! Het is een leuke zomerse kleur. Ik kreeg er zelfs een complimentje over van een vreemde! Er zijn steeds vaker kortingsacties bij Douglas of Mac Cosmetics zelf, dus houd het vooral in de gaten! Deze Mac lipstick is normaal € 19,50.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

28 reacties

    1. Ja grappig hè!? Hoe staat ie jou? Heb hem ook heel vaak voorbij zien komen bij swatch video’s, dacht ook eigenlijk dat ik hem niet mooi zou vinden bij mezelf. Toch wel! En dank je wel!

    1. Dank je wel! Aah! Super chill! Leiden heeft er ook geen eentje. Pas in Adam heb ik bijna alle kleuren op mn lippen gehad haha. Alle kleuren die me mooi leken of nieuwsgierig naar was. Deze had ik op de gok nooit gekocht.

    1. Dank je wel! Haha dat kan ik jammer genoeg niet oordelen of ie je zal staan! Ik ben ze gaan kopen omdat beautyblog land er zo enthousiast over was. En ze hadden gelijk, wel echt hele fijne lipsticks en zoveel kleuren! Ik heb er nu 8 haha. Dus misschien is het beter om maagd te blijven (voor je portemonnee).

  1. Wat een mooie kleur!! Hij staat je echt prachtig. Ik denk dat deze lipstick voor mij wat te donker is, ik draag meestal lichte/nude kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge