MAC Retro Satin Lipstick | Eén van mijn kerstcadeautjes!

Met kerst heb ik twee MAC lipsticks gevraagd! Bij mijn familie én bij mijn schoonfamilie deden we namelijk precies een budget waarin een MAC lipstick paste. Dan moet ik die kans maar pakken toch?! Vandaag laat ik de eerste kleur zien: MAC Retro. Een neutrale rood tint al zeg ik het zelf. De andere kleur die ik vroeg, is een stuk opvallender!

Swatch MAC Retro:

MAC Retro heeft een satin finish, wat inhoudt dat ie semi-mat is, maar toch nog creamy waardoor er wel een hele lichte glans is. De kleur zou ik omschrijven als een baksteen rode kleur. Zeker op de swatch zie je goed dat er oranje tinten naar voren komen. Alleen op mijzelf valt dat oranje dus niet zo op! Normaal staan oranje tinten me ook helemaal niet op de lippen.

MAC Retro in actie:

Let niet op de velletjes, het is winter… 😉 Zoals ik gewend ben van MAC, dekt MAC Retro ook goed. Door de satin finish zit er een lichte glans in de formule, maar is het ook semi-mat. Hierdoor heb je een goede houdbaarheid, maar wel comfortabele lippen.

mac retro

Toen ik deze kleur in de winkel op mijn lippen probeerde was ik instant verliefd! De kleur doet echt wat goeds voor me. Het is een rood, zonder echt rood te zijn. Meer een rood die nude-achtig is. Ik houd van dit soort kleuren in ieder geval! Wel aanwezig, maar niet te heftig. Het is ook een kleur die goed samen gaat met mijn warme ooglooks van de laatste tijd. Wat erg fijn is, want ik heb eigenlijk vooral lipsticks in paars/roze tinten.

Conclusie MAC Retro Satin Lipstick:

Het is weer een fijne toevoeging aan mijn lipstick collectie. Lang getwijfeld of MAC Retro mij überhaupt zou staan vanwege de warme tint, maar hij pakt echt heel erg mooi uit! Het is gelijk een favoriet geworden! De satin finish blijft bij mij zo’n vier uur zitten zonder te eten. Na een maaltijd moet ie wel even bijgewerkt worden. Hij slijt verder wel mooi, dus je komt niet ineens met alleen nog een randje te zitten.

Heb jij nog MAC lipstick aanraders voor mij?!

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

18 reacties

  1. Wat een ontzettend mooie kleur, ik was hier al een tijd naar op zoek.
    Een niet te rode rood tint die naar oranje neigt maar niet echt oranje is , zo iets haha

    1. Haha wacht maar op de volgende kleur dan! Mehr heb ik inderdaad ook! Heel mooi! Velvet Teddy keer geswachted op mn lippen, maar vond ik niks voor me doen, Faux nog nooit opgehad, maar denk dat ik die ook te licht vind. Lichte kleurtjes maken me nog bleker dan ik al ben :p Vandaar dat ik van die ‘heftige’ kleuren draag.

        1. Ja de dame had hem voor me geswatched op d’r hand! Ik vond hem te veel op Whirl lijken, wil niet te veel dezelfde maar net anders kleuren kopen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge