MAC Soft and Gentle Mineralize Skinfinish

Alweeeeer nieuwe make-up? Yep! Ik ben flink verwend met Kerst! Zo kreeg ik ook deze Mineralize Skinfinish van MAC cadeau. De immer populaire highlighter Soft and Gentle. Eerder kocht ik al Lightscapade, een prachtige highlighter die zorgt voor een mooie glow. Soft and Gentle schijnt een tikkeltje meer te zijn en daar houd ik ook van! Lees vooral verder als je ook zo benieuwd bent of de MAC Soft and Gentle Mineralize Skinfinish echt zo mooi is zoals velen zeggen!

Verpakking 

De verpakking is precies hetzelfde als bij Lightscapade, een zwart rond doosje met doorkijk naar de highlighter kleur. Dat vind ik zelf wel handig, want dan zie je gelijk welke highlighter je erbij pakt. Het doosje sluit verder magnatisch, daar houd ik van!

De kleur ziet er op het eerste gezicht perzik/champange uit. Heel erg benieuwd hoe hij op is!

Swatches

Links één veeg, rechts geblend.

Op de huid is de kleur champagne en geblend geeft het een hele mooie champagne glow.

Hier draag ik Soft and Gentle op mijn jukbeenderen. Het geeft ook echt een hele mooie glow! De kleur is nog vrij koel, niet al te veel champagne en licht van kleur. Zeker niet te donker voor mijn bleke huidje.

De ooglook die ik op de tweede foto draag is trouwens niet iets waarmee ik dagelijks naar buiten ga, maar ik deed een challenge samen met een andere blogger!

soft and gentle

Conclusie MAC Soft and Gentle Mineralize Skinfinish

Alweer een prachtige highlighter in mijn collectie! Voorlopig heb ik even genoeg keus in ieder geval! De highlighter valt op, maar maakt je geen spiegeltje. Het is echt een sophisticated glow! Voor een feestje én voor overdag kan Soft and Gentle heel goed. Soft and Gentle blijft de hele dag goed zitten en vervaagt niet over de dag. Hij is onder andere te koop bij Douglas, Hudson’s Bay en Mac Stores.

Heb jij al een highlighter van MAC?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

16 reacties

    1. Ja daar was ik eerst ook bang voor! Maar ik vind hem helemaal niet zo goud uitpakken en ook niet te donkerv toen ik hem ging swatchen. Ik ben wel echt een bleekscheet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge