MAC Twig Satin Lipstick | Deze kleur kocht ik opnieuw!

Naast dat ik onderhand wel een aardige verzameling heb aan lipsticks, raakt er ook wel eens eentje op! Echte favorieten dus! Zo ook de kleur Twig van MAC Cosmetics. Het is een heerlijk alledaags kleurtje die altijd goed is. Door de satin finish is het draagcomfort ook heel fijn, maar blijft hij toch lang zitten. Meer weten?? Lees vooral verder!

MAC lipsticks zijn één van mn favoriete lipsticks. Vooral degene met Matte en Satin finishes. Deze blijven heel goed zitten en voelen niet droog aan. Het is niet de eerste kleur die ik op maak, Mehr en Captive heb ik ook al eens opgemaakt en opnieuw gekocht.

Kleur

Twig is volgens MAC zelf een ‘Soft muted brownish-pink’. Hier ben ik eigenlijk wel mee eens! Het is duidelijk een roze kleur, maar niet je heldere of baby roze kleur. Daarnaast is er zeker nog een vleugje bruin te vinden. 

On the lips:

twig

Doordat deze kleur niet zo fel of opvallend is, maar wel roze is dit je your lips but much better kleurtje. Hij is namelijk wel donkerder dan je eigen lippen. In ieder geval dan die van mij. Stiekem lijkt hij ook wel heel erg op Mehr, alleen is Twig nog net even dieper van kleur en is de finish dus satin en niet matte.

Full face:

twig

Op deze foto lijkt de kleur een stuk donkerder dan bij de lipswatch. De kleur zit er in werkelijkheid een beetje tussenin qua donkerheid. Bij een Satin finish van MAC krijg je een semi matte finish, alleen voelt het super comfortabel aan. Daarnaast blijft de kleur een uurtje of vier zitten ,mits je niet eet. Uiteindelijk vervaagt de kleur geleidelijk en laadt het een lichte stain achter.

Twig is echt een kleurtje die bijna iedereen wel goed staat! Dus mocht je nog iemand blij willen maken met een lipstick van MAC, dan is dit sowieso een goede optie om te geven. Hij is er ook in het mini, dus dan is het nog een leuk prijsje ook! Voor de oplettende kijker; dit is ook een mini. In verhouding ook goedkoper dan een full size.

Conclusie MAC Twig Satin Lipstick

Ja er is natuurlijk een reden dat ik Twig opnieuw gekocht heb. Het is een super mooie kleur die altijd goed is, overal bij staat én lekker zit. Zelfs als je schrale lippen hebt! Door de lange houdbaarheid van vier uur, kan je ook lang genoeg genieten van de kleur op je lippen. Tip! Douglas heeft vaak MAC in de aanbieding voor 20 of 25 procent, wacht hier zeker op voordat je je aankopen doet! 

Welke lipstick heb jij wel eens opnieuw gekocht?!

 

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge