Make up Factory | Magnetic Lips | Classy Rosewood & Sheer Charmine

Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik geen lipstick draag. Mijn dagelijkse looks zijn niet zo uitgebreid (ik slaap liever langer), dus een lipstick leukt de boel enorm op. Ik heb onderhand een hele verzameling, maar nog geen eentje van Make up Factory, een merk wat me tot nu toe heel erg bevalt. Ik ben benieuwd of de Magnetic Lips lipsticks aan mijn hoge standaarden kunnen voldoen. Fijn draagcomfort en lange houdbaarheid! Ik kreeg twee kleurtjes opgestuurd, tijd om ze te testen!

Verpakking:

Magnetic Lips

De Magnetic Lips komen in een kartonnen verpakking waar de naam en een kleur indicatie op staat. Dit soort kleur indicaties zijn altijd lastig om vanuit de gaan. De kleur op de verpakking is net wat dieper/donkerder dan dat ze werkelijk bij mij uitvallen.

De hulzen zelf van de lipsticks zijn echt heel fancy. Het sluit met een magnetische sluiting, dat geeft echt zo’n luxe gevoel. De zwarte huls is verder van metaal en wat zwaarder, zwart van kleur zonder verdere poespas. Heel mooi gedaan!

Classy Rosewood (235):

Vanuit de huls lijkt Classy Rosewood me heel erg mooi! Een warme zachte kleur die altijd kan.

Dat is ook precies wat het is! Een mooie warme bruin roze kleur die altijd kan. Hij is gelukkig niet te licht! Past bij allerlei looks. Ik merk dat ik deze kleur er heel erg vaak makkelijk erbij pak. De formule is heel fijn, het is romig, niet uitdrogend. Niet heel glimmend, maar ook niet heel mat. Echter blijft het wel heel erg goed zitten en overleeft het een kleine maaltijd. Deze kleur blijft zo’n 3 uur goed zitten.

Sheer Charmine (386):

Vanuit de huls lijkt Sheer Charmine een diep rode kleur, alhoewel dat op de foto niet zo lijkt.

Op de lippen is Sheer Charmine een heldere rode kleur. Ook wel ‘A true red color’. Echt rood rood. Ook hiervan is de formule heel fijn. Romig, niet te glanzend, maar ook zeker niet mat. De houdbaarheid is ook heel erg goed en er blijf een stain achter op de lippen, waardoor de slijtage mooi is. Wel zo fijn bij zo’n rode kleur. De kleur blijft zo’n 3 tot 4 uur zitten.

Conclusie Make up Factory Magnetic Lips Classy Rosewood & Sheer Charmine

Make up Factory heeft me weer blij gemaakt met deze Magnetic Lips! De kleuren Classy Rosewood & Sheer Charmine zijn de twee meest verkochte kleuren en dat snap ik wel. Zoek je een rode lipstick? Dan is Sheer Charmine de perfecte true red lipstick. Zoek je meer een neutrale kleur die elke dag kan? Dan is Classy Rosewood je lipstick! De formule van de Magnetic Lips is bij beide kleuren goed en hetzelfde. Romig, voelen heel fijn aan op de lippen en de houdbaarheid is ook heel goed. Ze blijven zeker een uur of drie zitten. Make up Factory is te koop bij geselecteerde Etos en DA filialen. De Magnetic Lips kosten rond de € 19.95.

Ben jij al bekend met deze Magnetic Lips?

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge