Make up Factory | Art of Glow Sticks: Golden Sheen & Golden Touch

Kan er nog meer highlighter bij? Natuurlijk! Ik heb heus nog wel plek voor deze schatjes. Daarnaast is deze highlighter van Make up Factory niet in poedervorm, maar in crèmevorm! Daar heb ik nog niet zoveel van. Dus ik ben zeker benieuwd hoe het effect gaat zijn van deze Art of Glow Sticks en of het een beetje blijft zitten. Ik heb twee kleuren om te testen: ‘05 Golden Sheen‘ en ‘07 Golden Touch‘.

Make up Factory Art of Glow Sticks

Er zijn vijf kleuren verkrijgbaar, daarvan heb ik er twee om te laten zien! Namelijk de kleur ‘05 Golden Sheen‘ en de kleur ‘07 Golden Touch‘. De Art of Glow Sticks zitten in een stick die je omhoog kan draaien. Vervolgens zit er een highlighter in met een crème structuur. Ik ben heel erg benieuwd of het effect mooi is en of het niet op een gegeven moment van m’n kop af gaat glijden. Crèmeproducten zijn trouwens een goede keuze voor de wat oudere en drogere huid.

Swatches:

Even een kleine stilte voor deze swatches op mijn arm. Wauw, wat mooi! Zo gepigmenteerd, super mooie glans, dit moet er toch goed uit zien op het gezicht?! Links zie je ‘05 Golden Sheen‘ en rechts ‘07 Golden Touch‘. Golden Sheen is net wat meer goud van kleur dan Golden Touch, die heeft meer een subtiele gouden kleur en gaat meer richting champagne. De namen zijn in ieder geval goed bedacht bij de kleuren.

M’n kale jukbeen:

Hierboven heb ik nog niks op m’n wangen gesmeerd. Ook geen contour of blush.

Art of Glow Sticks

De Art of Glow Sticks draai ik voor een deel uit de verpakking en dep ik op mijn gezicht, vervolgens dep ik dit weer uit met mijn vingers. Zo blendt het mooi met mijn huid.

05 Golden Sheen:

Highlighters op het gezicht vastleggen blijft toch een dingetje hoor! Ik krijg ze nooit zo mooi op de foto als dat ze in het echt zijn. Deze kleur is in ieder geval heel mooi. Het is zeker een gouden kleur, maar niet te donker. Ik ben best wel bleek, een echt gouden kleur kan dan snel te donker worden. Deze is precies goed! De glans is ook echt vet mooi! Op deze selfie in de bus zie je het nog beter:

07 Golden Touch:

Golden Touch is meer een champagne kleur. Deze is een stuk subtieler dan Golden Sheer, maar zeker niet minder mooi. Deze kleur is meer geschikt als je voor een gezond gloedje wil gaan bij een subtielere make-up look. Alhoewel deze kleur ook heel goed geschikt is als basis, om nog met andere highlighters verder op te bouwen.

Conclusie Make up Factory Art of Glow Sticks

De Art of Glow Sticks van Make up Factory blijven echt meer dan prima zitten! Ondanks dat het crème producten zijn, valt de shine wel op. Je krijgt er echt een mooie glow van. Mijn favoriete kleur van deze twee is Golden Sheen, vooral omdat deze meer opvallend is. Daarnaast ga ik de laatste tijd meer voor warme kleuren, dus een gouden highlighter past daar ook goed bij. Wat helemaal top werkt is om een Art of Glow Stick als basis te nemen en daarna met een poeder highlighter zoals Soft and Gentle eroverheen te gaan. Dan krijg je echt porno op je jukbeenderen! De adviesprijs ligt rond de € 23.95 en Make up Factory is te koop bij diverse DA en Etos filialen.

*Dit artikel bevat gekregen producten.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge