Make Up Factory: Colorful Savanna | International Eyes Palette

Zoveel nieuwe make-up de laatste tijd! Bij Make Up Factory won ik dit oogschaduw palette (samen met nog een andere)! Een merk waar ik zelf nog niks van heb en ook nog niet zo goed ken. Super leuk om twee doosjes van de serie ‘International Eyes Palettes’ te kunnen proberen! Ik begin met het meest kleurvolle palette: Colorful Savanna.

Het doosje is echt super mooi. Mooie bewerkingen op de buitenkant en een super grote spiegel van binnen. De kleuren zien er ook echt top uit, de eerste indruk is in ieder geval goed!

Swatches

colorful savannaPure Air – African Sunrise – Rich Earth – Blue Nile
Sweet Lion – Golden Savanna – African Allure – Dark Beauty

colorful savannaPure Air – African Sunrise – Rich Earth – Blue Nile – Sweet Lion – Golden Savanna – African Allure – Dark Beauty

Bij het swatchen merk ik wel al dat ik wel m’n best moet doen om een mooie swatch te krijgen. Dit zijn dus geen swatches met maar één veeg, maar met twee of drie vegen. Ik ben heel erg benieuwd of ze dan op het ook moeilijk pakken of juist weer goed.

Ooglook:

In de arcade boog heb ik African Sunrise aangebracht. Zo’n oranje kleur vind ik altijd perfect als ‘transitie kleur’. Zeker deze variant, want hij valt vrij licht uit. Daarna heb ik op het bewegend ooglid Golden Savanna aangebracht. Deze kleur is echt heel erg mooi en goed gepigmenteerd. Rich Earth heb ik aangebracht in de outer-v en dit verder de arcade boog in geblend. Bij deze kleur moest ik wel m’n best doen om het gepigmenteerd te krijgen. Op mijn onderste ooglid heb ik aan de buitenkant African Allure aangebracht en aan de binnenkant Blue Nile. Als highlighter heb ik Glazed Donut van Ofra x NikkieTutorials aangebracht, de lichtste kleur in het palette vond ik niet mooi als highlighter. Het geheel heb ik afgemaakt met eyeliner van Essence en mascara van Catrice!

Full face:

De look heb ik gecombineerd met een vrij neutrale lippenstift, gezien er al veel kleur in de ooglook zit. Dit is de kleur Mehr van MAC. Verder draag ik True Match foundation van L’Oréal, doe ik mijn wenkbrauwen met het Eyebrow Set doosje van Catrice. Blush is van MUA in de kleur BonBon en ik contour met de Contour Powder van Etos. Als highlighter heb ik Soft and Gentle van MAC op.

Conclusie Make Up Factory Colorful Savanna

De kleuren in de het Colorful Savanna palette vind ik echt top. Mooie kleuren die goed met elkaar te combineren zijn, maar wel heel verschillend zijn. Hierdoor kan je met één palette diverse looks maken. Ik had alleen wel meer pigment verwacht, zeker als je kijkt naar de prijs van dit palette, namelijk € 44,95. Ik moest wel echt mijn best doen bij de meeste kleuren om ze goed zichtbaar te krijgen. De gouden kleur is wel echt goed. Make up factory is op het moment te koop bij sommige Etos en DA filialen en in de toekomst zal er een webshop komen.

Ben jij al bekend met Make Up Factory?

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge