Make up Factory | Rosy Shine Blusher | Rosy Breeze & Noble Rosewood

Blush is altijd wel in mijn leven geweest als ik me extra opmaakte vroeger. Contourpoeder en highlighters ontdekte ik namelijk pas veel later, maar blush is er altijd geweest, nu nog. Ik kreeg deze prachtige blushes van Make up Factory opgestuurd. Deze Rosy Shine Blusher is wel iets anders dan waar ik normaal voor ga. Meestal gebruik ik matte blushes en deze hebben wel een shimmer. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees zeker verder!

Rosy Shine Blusher

Qua verpakking weet Make up Factory echt wel wat ze aan het doen zijn. Het zilveren doosje straalt luxe uit en de patroontjes van deze blushes zijn ook echt super mooi! Verder zit er nog een klein spiegeltje in de deksel en is er een kwastje aanwezig. Zelf gebruik ik een grotere blusher kwast voor het aanbrengen van blush, maar voor op reis/onderweg is het wel compleet.


Rosy Breeze & Noble Rosewood

Swatches


Rosy Breeze & Noble Rosewood

Rosy Breeze heeft een lichte peach kleur met een behoorlijke gouden shimmer erdoorheen. Noble Rosewood heeft een donker roze kleur, ook met een gouden shimmer, alleen is hier de shimmer subtieler dan bij Rosy Breeze.

Rosy Breeze no 07

Niks op mijn gezicht:

Rosy Breeze op mijn gezicht:

Rosy Shine Blusher

Rosy Breeze is echt een mooie kleur. Pigment is precies goed, je kan het goed opbouwen en je begint niet met te veel. De gouden shimmer is wel goed aanwezig. Hierdoor kan je overwegen om de highlighter te skippen.

Noble Rosewood no 14

Niks op mijn gezicht:

Noble Rosewood op mijn gezicht:

Rosy Shine Blusher

Noble Rosewood heeft iets meer pigment dan Rosy Breeze. De kleur is echt roze op het gezicht met een subtiele shimmer erin. Hier heb ik de blush wel wat meer aangezet voor de foto dan ik normaal zou doen. Ik vind de shimmer van deze blush vooral heel heel erg mooi! Precies wat ik nog zocht eigenlijk.

Conclusie Make up Factory | Rosy Shine Blusher | Rosy Breeze & Noble Rosewood

Deze Rosy Shine Blushers van zijn echt heel pretty! Rosy Breeze is qua kleur subtieler, maar qua glans meer aanwezig en Noble Rosewood heeft qua kleur meer pigment, maar wel een subtielere shimmer. Voor ieder wat wils eigenlijk. Er zijn ook nog meer kleuren! De verpakking en de patroontjes van de blushes zijn echt prachtig. Make up Factory weet wel hoe ze hun verpakkingen moeten maken! De adviesprijs van de Rosy Shine Blusher is € 19,95 en is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde DA en Etos filialen.

Draag jij altijd blush of niet?

*Dit artikel bevat gekregen producten.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge