Smokey Eyes met de Tailored Lashes van Make up Factory

Wanneer ik naar een feestje ga, vind ik het leuk om nep wimpers te gebruiken. Zeker wanneer ik mijn oogmake-up wat heftiger doe, dan vallen mijn eigen wimpers meer weg. Met nep wimpers vallen ze toch weer op! Ik houd alleen niet van te heftige wimpers, het moet er nog wel een beetje natuurlijk uit zien. Make up Factory heeft nu Tailored Lashes, voor elke oogvorm zijn er wimpers! Ik heb voor mijn oogvorm de Almond Eyes mogen testen!

Wimpers voor elke oogvorm

Make up Factory heeft met de Tailored Lashes een super leuk en handig concept. Voor elke oogvorm zijn er namelijk wimpers. Je kan kiezen uit ‘Close Set Eyes’, ‘Hooded Eyes’, ‘Downturned Eyes’, Deep Set Eyes’, ‘Ageless Eyes’, ‘Almond Eyes’, ‘Mono Eyelid’ en ‘Small Eyes’. Na mijn eigen ogen goed onder de loep te hebben genomen, ben ik gegaan voor de ‘Almond Eyes’.

Deze video legt heel erg goed uit hoe je je oogvorm kan bepalen:

Bruin/oranje smokey eye:

Deze bruin/oranje smokey eye heb ik gemaakt om de tailored lashes mee te testen. Ik heb het Morphe Brushes 35O2 palette gebruikt voor deze ooglook. Dit palette heeft mooie warme kleuren en heeft top pigmentatie/kwaliteit. De highlight kleur is Glazed Donut van Ofra x Nikkietutorials. Hoe ik een smokey eye maak kan je hier terug lezen. Ik heb deze smokey eye op dezelfde manier gemaakt, alleen andere kleuren gebruikt. Daarnaast kan je het ook terug zien in deze video die ik heb gemaakt:

De Almond Eyes aanbrengen:

Binnenin het doosje staat uitgelegd hoe je de wimpers moet aanbrengen. Normaal doe ik gewoon mascara op en breng ik daarna wimpers aan. Dit keer heb ik me aan deze gebruiksaanwijzigingen gehouden. Dus eerst mijn wimpers goed gekruld.

De vorm was al goed voor mijn ogen.

Daarna heb ik de wimperlijm aangebracht die erbij zat. Moet zeggen dat ik die niet fijn vind. Het droogde veel te snel weer op. Uiteindelijk lieten de wimpers ook weer snel los, terwijl ze wel vast zaten.

Hier zie je de Almond Eyes op mijn ogen! Ik vind de vorm van de wimpers heel mooi. Door de verschillende lengtes komt het heel natuurlijk over. Daarnaast zijn ze ook niet te lang of te dik, waardoor het er ook niet zo nep en overdreven uit ziet.

Ik vind het alleen jammer dat het steeltje waar de wimpers aan vast zitten wittig is, hierdoor vallen de wimpers wel weer op en zou je eigenlijk nog met een zwarte eyeliner eroverheen moeten om het zwart te maken.

tailored lashes

Op deze foto zie de wimpers nog even extra goed. Uiteindelijk was het denk ik mooier geweest als ik toch mijn eigen wimpers van mascara had voorzien, nu zakte mijn wimpers weer snel in. Dan valt het weer meer op dat je nep wimpers op hebt.

Volledige look:

Ready to partyyyyy! Helaas was het gewoon een dinsdagmiddag haha! Als foundation gebruik ik de True Match foundation van L’Oréal, ik mix de kleuren Vanille Rose en Ivory Rose met elkaar. De Liquid Camouflage Concealer in de kleur 010 van Catrice gebruik ik als concealer en oogschaduw basis. Voor contouren gebruik ik de Contour Powder van Etos in light/medium. Blush is uit het Sweet Cheecks blush palette van NYX (binnenkort online). Als highlighter heb ik Soft and Gentle op van MAC. Mijn wenkbrauwen doe ik met het Eyebrow Set doosje van Catrice, ik gebruik alleen de lichtste kleur. Ik poeder alles af met de Fixing Compact Powder van Essence. Op mijn lippen draag ik Trendsetter van Rimmel.

Conclusie Tailored Lashes ‘Almond Eyes’ van Make up Factory

Ik vind de wimpers zelf heel erg mooi! Ze zijn natuurlijk, niet te overdreven, maar wel opvallend. Ik vind het ook leuk dat er voor iedere oogvorm andere wimpers zijn geselecteerd. De lijm die erbij zit, raad ik helaas af. Hij droogt net te snel in en plakt niet goed. De wimpers lieten al vrij snel los, terwijl ze wel vast zaten. De adviesprijs van de Tailored Lashes is € 19.95. Gezien de prijs vind ik het wel jammer dat er geen goede lijm bij zit. De wimpers zelf zijn wel goed en kan je meerdere keren gebruiken. Op het moment is Make up Factory te koop bij diverse filialen van Etos en DA.

Ik ben in mijn look iets vergeten, zie jij wat? :p

*Dit artikel bevat een gekregen product.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge