Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit

Paletten met meerdere producten in één vind ik altijd super handig voor onderweg of op reis. Het scheelt ruimte en je hebt alles bij elkaar. Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit is ook zo’n palette. Het bevat een bronzer, highlighter en blush. Binnenkort ga ik op vakantie, dus deze leek me ideaal om mee te nemen. Nu nog hopen dat de kleuren ook bevallen!

 

Ik heb het Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit palette in de kleur Fair C01. De bronzer ziet er niet heel oranje uit, wat voor mij een pluspunt is, want oranje staat niet goed op mijn bleke huid. De bronzer zou ik gebruiken om mee te contouren. Hoe ik dat doe, kan je hier trouwens teruglezen. De highlighter vind ik er mooi uitzien. De blush heeft een shimmer, ik ben alleen meer fan van matte blushes en de glans met highlighter aanbrengen.

Swatches Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit:

Swatches zien er ook erg goed uit! De blush heeft een gouden shimmer. De highlighter heeft een beetje champagne parelmoer kleur en de bronzer ziet er qua kleur ook goed uit en niet heel oranje!

Op het gezicht:

Hier heb ik niks op mijn wangen, alleen wat concealer op onzuiverheden.

Hier is de bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd. Ik vind hem toch ietwat oranje uitvallen op mijn gezicht, maar niet te. Normaal werk ik met een stuk koelere kleur. Alhoewel ik normaal ook niet echt bronzer gebruik, maar alleen contour poeders. Bronzer hoort sowieso wel iets warmer van kleur te zijn dan een contour poeder. Het pigment is erg goed, de bronzer is wel erg poederig. Na er in gedipt te hebben met een kwast komt er veel losse poeder vrij.

Hier heb ik de blush erbij aangebracht op de appeltjes van mijn wangen, zo van de zijkant valt eigenlijk alleen de gouden shimmer heel erg op. Als je goed kijkt, zie je ook nog wat roze. De roze kleur vind ik erg mooi, het is een subtiele kleur. De shimmer vind ik toch iets too much. Pigment is minder sterk dan die van de bronzer. Ofja, de roze kleur is erg licht, de shimmer is goed aanwezig.

Nog even een foto van voor met de blush, rechts met bluhs, links is nog zonder. Zo zie je de roze kleur beter.

Tot slot de highlighter op mijn jukbeenderen en slaap. Deze vind ik erg mooi! Pigmentatie van de highlighter is weer goed. De glow is goed aanwezig! Het is een koele kleur, wat ik wel gek vind matchen met de gouden shimmer van de blush.

hierboven zie je nog een selfie waarbij ik dit palette heb gebruikt voor mijn contour, blush en highlighter. Samen vind ik het wel een mooi effect geven en het is vooral een ideaal palette om mee te nemen onderweg of op vakantie.

Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit

Conclusie Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit

Het is een leuk palette voor weinig geld! Ik vind alleen de shimmer van de blush minder, maar verder is het wel een geslaagd palette. Zeker leuk en makkelijk om mee te nemen op vakantie of onderweg. Makeup Revolution kan je onder andere vinden bij de Etos, Bol.com of Boozyshop. De prijzen voor het Makeup Revolution Ultra Sculpt And Contour Kit palette liggen tussen € 4,25 en € 9,49. Mijne is door mijn ouders meegenomen vanuit Engeland voor £ 3,50 bij Superdrug.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

26 reacties

  1. Het doet mij een beetje denken aan een trio setje van Sleek. Met de blush Rose Gold er in. Het lijkt me een prima palettje voor mee op reis! Altijd makkelijk om verschillende producten in een palette te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge