Maybelline Total Temptation Mascara | Review

Altijd leuk om weer eens een nieuwe mascara te proberen. Ik ben altijd vrij standvast qua mascara’s, zodra ik een fijne heb, koop ik die weer opnieuw en opnieuw. Wel al vet vaak gehad dat een favoriet uit het assortiment ging, dus als deze Maybelline Total Temptation mascara fijn is, heb ik in ieder geval weer een back-up plan!

Bij de naam ‘Total Temptation’ verwacht ik hele zwoele lange volle wimpers. Ben heel erg benieuwd of deze mascara die verwachtingen waar kan maken!

Maybelline Total Temptation Mascara

Normaal ben ik fan van siliconen borsteltjes bij mascara’s. Dat heeft de Maybelline Total Temptation mascara niet. Dit zijn de ‘ouderwetse’ haartjes zoals we die wel kennen. Alleen zijn deze haartjes niet heel zacht! Ze zijn best wel stevig en blijven goed op hun plek staan. Ze geven niet zo mee als de meeste borsteltjes met haren.

 Resultaat Maybelline Total Temptation Mascara

Mijn eigen wimpers zijn best wel licht, ze lopen blond uit. Dankzij het Wimper Serum van Kruidvat heb ik wel lange wimpers tegenwoordig! Gezien de haren zo stevig zijn van het borsteltje vind ik hem heel fijn werken. Net zo fijn als een siliconen borsteltje, maar dan zijn de haartjes fijner. Hierdoor pakt het borsteltje al mijn wimpers mee en geeft het een voller resultaat. Tevens heeft de mascara ook verlenging. De formule klontert niet en het borsteltje separeert de wimpers ook goed. Het resultaat vind ik best wel mooi!

Conclusie Maybelline Total Temptation Mascara

Ondertussen heb ik de Maybelline Total Temptation mascara al wat langer in gebruik en vind ik het een hele fijne mascara om erbij te pakken! Hij doet precies wat ik wil van een mascara: lengte en volume geven. Met twee laagjes krijg je een nog voller effect, zonder dat het een dikke boel wordt. Wat mij betreft een goede kandidaat als één van mijn favorieten weer uit het assortiment gaat. Tevens blijft de mascara de hele dag goed zitten en zakt ie niet in. Maybelline Total Temptation mascara is te koop bij de drogist voor € 15,99. Zelf houd ik altijd aanbiedingen in de gaten, wanneer ik mascara’s koop.

*Dit artikel bevat een gekregen product.

Op de hoogte blijven? Volg me via:
Bloglovin', Instagram, Facebook en/of Twitter!

Liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk:

12 reacties

  1. Oh dat ziet eruit als een hele fijne mascara! Ik kende hem nog helemaal niet. Momenteel gebruik ik er ook een van Maybelline, de Lash Sensational. Daar ben ik ook tevreden over, maar ik vind het altijd leuk om wat nieuws uit te proberen. Ik ga deze onthouden voor als mijn huidige op is 🙂
    Marloes heeft onlangs geplaatst: Is je huis ooit echt af?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge